Conținut recent de tudose_al3xandru

 1. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Comanda din timp de pe www.planteo.ro bulbi de crini, lalele, narcise, zambile, ghiocei, frezii, anemone, branduse si multi alti bulbi care se planteaza toamna.Va rezervam bulbii comandati! Livrarea va avea loc in ordinea primirii comenzilor, din aproximativ 11 - 15 Septembrie (incepem sa livram...
 2. tudose_al3xandru

  Begonia

  Sa nu cumva ca bulbul sa fie ingropat prea mult. Tulpinile care ies din bulb sunt sensibile la umiditate si daca sunt acoperite cu pamant pot putrezi usor. Sa nu fie in soare direct, ci doar dimineata sau la apus. Sa nu stea in curenti de aer.
 3. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Bulbi MARI de anemone cu flori duble la pretul de doar 50 de bani bucata. Mai jos puteti vedea un filmulet in care se prezinta bulbii.
 4. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Bulbi URIASI de crinum powelli album la pret redus, doar 9 lei bucata! Face multe flori delicate si PARFUMATE! Mai jos puteti vedea un filmulet cu marimea bulbului si alte detalii.
 5. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Livram plante viguroase! Daca va place, nu stati pe ganduri! Cel mai probabil NU vom mai aduce in anii urmatori acest crin hemerocallis Sabine Baur ! De obicei se vinde la un pret de 20 lei bucata, insa noi il avem la reducere, la doar 8,9 lei. Se gasesc rar la vanzare pentru ca pretul lor este...
 6. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Bulbi de crini la pret redus! Bulbii sunt depozitati la rece, in turba si prezinta foarte bine. Mai jos puteti vedea un filmulet realizat pe 12 mai cu unul dintre soiurile de crini.
 7. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  In august vom putea prelua comenzi de crocus sativus cu livrare in septembrie. Infloresc toamna.
 8. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Daca doriti suplimentare, indicat ar fi sa ne comunicati ce produse doriti sa adaugati si vi le adaugam noi la comanda existenta. Va multumim!
 9. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Dragi pasionati de flori, am inceput sa preluam comenzi! Livrarea va avea loc incepand din martie! Asa cum v-am obisnuit, oferim bulbi de calitate la preturi bune! Ca in fiecare sezon, am adaugat produse noi! Va invitam sa le descoperiti pe toate accesand pagina noastra...
 10. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Va multumim si noi pentru comanda!
 11. tudose_al3xandru

  Planteo - bulbi de flori Olanda

  Click aici: www.planteo.ro/bulbi-flori-toamna/bulbi-narcise Tel: 0721.416.083 sau 0765.292.636 Mari REDUCERI de preţuri! Bulbi MARI şi sănătoşi! Preluăm şi comenzi mici, începând de la 30 lei valoarea totală a produselor! Prin Poştă livrarea costă 10 lei pentru un colet cu o greutate de până...
 12. tudose_al3xandru

  Zambile

  Sa creasca mari si frumoase! :)
 13. tudose_al3xandru

  Narcise

  Si eu abia astept primavara sa vad inflorite narcise si alte flori de primavara. :)
 14. tudose_al3xandru

  Narcise

  Frumos! O sa aveti o gradina de vis! :)
 15. tudose_al3xandru

  Amaryllis (Hippeastrum) part III

  Dragi pasionati de gradinarit, ati plantat bulbi de amaryllis toamna aceasta? Ce soiuri va plac cel mai mult indiferent daca le detineti sau vi le doriti?
Sus