Aquilegia

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Stiu eu ca esti dulce.Tu uita-te si zi-mi acum cat au flori ca pe urma le pierd urma
 

popescu gp

Well-Known Member
Atentie este floarea care se umple cel mai repede si mult cu musculita alba si o transmit la orice floare din jur;eu le mai smulg caci sunt f usor de imprastiat prin semintele lor.Sunt frumoase,dar si cu belele,dupa cum se vede.Poate numai la mine sa fie asa?Eu am mai stropit prin gradina cu Eforia contra musculitei albe,dar sunt invadate de gaza asta nenorocita.
 

cristinaf

Well-Known Member
:visator::visator::mm::visator::visator:http://nicola3.sunphoto.ro/Din_gradina/103025458
http://nicola3.sunphoto.ro/Din_gradina/103025640
http://nicola3.sunphoto.ro/Din_gradina/103025592
Ador plantutele astea:) imi plac enorm ale voastre, cele duble... Sper sa imi adaug si eu cateva la colectie:) ale mele stau in semiumbra.
Foarte frumoase! Ar fi trebuit sa am si eu un crimson star, dar ori mi-a murit, ori n-a inflorit... sper sa fie ultima varianta si sa apara la anul.
In schimb am una pe albastru -blue star- care-mi plate mult, floarea e mai mare fata de celelalte. Sper sa-si dea drumul, deocadata e o piticuta simpatica.

Si inca o pitica...
 
Ultima editare:

cristinaf

Well-Known Member
william guiness cu flori duble
Am si cu simple, dar florile sunt si mai mici(nu ca la asta ar fi mult mai mari), si surpriza descoperita azi, aquilegia clematiflora. Ma gandeam ca am pierdut-o, dar de fapt doar am mutat-o. Are floare mare, e mai frumoasa dupa parerea mea ca black barlow desi nu are atat de multe petale, floare e mai mare. Multumesc Carmen!
 
Ultima editare:

cristinaf

Well-Known Member
E frumoasa william guiness de mor:)
Poate vei avea, si de pe ea am strans seminte. :-)
Din asta am doar o planta, celelalte s-au inmultit intr-o veselie.

Cristinaf ai flori foarte frumoase sa fii sanatoasa sa poti avea grija de le si sa te si bucuri de frumusetea lor
Geo, multumesc, si tie iti doresc multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Asa-i, avem multe frumuseti, dar mereu se mai gaseste ceva care sa ne dorim... dar sanatoase sa fim ca facem noi rost.:D
 

cristinaf

Well-Known Member
Prin seminte. Initial le-am ajutat si eu, am facut rasad primul an, aveam doar 2 la inceput, apoi s-au insamantat singure.
Cu lastarii e mai greu, chiar daca pare tufa mare, am mai scos si de fapt era o singura radacina din care porneau mai multe tije florale.
 
Sus