Cele mai accesibile și de încredere servicii de hosting din România

megahost

New Member
Obține cele mai accesibile și de încredere servicii de hosting din România, împreună cu Megahost. Cu serviciile noastre, poți fi sigur de securitatea, fiabilitatea și viteza site-ului tău.

Securitatea ta este prioritatea noastră. De aceea oferim un certificat SSL fiecărei pagini web de pe site pentru a rezista orice tip de atac cibernetic. Serverele noastre sunt găzduite într-un centru de date de încredere și securizat din România (UE), astfel încât să fii sigur că site-ul tău rămâne în siguranță.

Oferim planuri diferite, în funcție de nevoile și bugetul tău. Indiferent dacă preferi un server partajat sau dedicat, îți v-om veni în cale. Clienții noștri sunt cea mai importantă parte a companiei noastre. Serviciile noastre de găzduire sigure și de înaltă calitate sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor site-ului tău, fie la nivel de o afacere mică, un site de comerț electronic sau o organizație mare. Este posibil de a utiliza aplicații și scripturi de instalare cu un singur clic pentru a configura site-ul rapid, fără costuri suplimentare!

Cu noi obțineți migrare gratuită, stocare în cloud, selectarea extensiilor de domeniu preferate și multe altele.

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, îți dăm banii înapoi timp de 30 de zile - așa suntem siguri că nu veți avea ce pierde. Dacă ești dornic să afli mai multe, contactează-ne prin formularul de pe site-ul nostru web sau sună la +40 0733 377 977. Ne-am bucura să te auzim!

https://megahost.ro/
 
Sus