Comprimate acid succinic

adnana

New Member
Pret : 10 comprimate / 18 lei
Sursa de provenienta : Federatia Rusa
Tel. : 0762 410 144

Acidul succinic este un produs al sintezei chihlimbarului natural. Este un supliment natural pentru fertilizare , dar este si un bun biostimulator. Cu o aplicare adecvata, acidul este capabil sa imbunatateasca in mod semnificativ conditiile pentru dezvoltarea plantelor de la varful ramurilor pana la radacini.

Concentratia standard a solutiei pentru majoritatea operatiilor este 2g (4 comprimate) acid succinic la 2 litri de apa.

Procedura CORECTA de preparare:

1. Comprimatele trebuie sa fie strivite cat mai fin
2. Utilizati un recipient in care lichidul poate fi incalzit. Puneti-l la foc mic și așteptati pana cand pulberea se dizolva complet.
3. Se amesteca solutia concentrata cu restul apei. Temperatura finala a solutiei ar trebuie sa fie de aprox. 40 °C (sa simti cald la mana).

Udarea cu acesta solutie se recomanda a se efectua cel mai bine imediat dupa dizolvarea comprimatelor de acid succinic. Solutia iși pastreaza calitatile timp de 3 zile.

Se foloseste cu succes in determinarea aparitiei de radacini noi la orhidee – una dintre problemele general intalnite la orhideele care si-au pierdut masa radiculara. Prin aplicarea acestuia, planta incepe sa produca radacini noi si sanatoase facand mai usor procesul de adaptare si revitalizare al plantei. Prin urmare, planta se adapteaza mai usor la conditiile de mediu noi si percepe cu usurinta schimbarile de temperatura, seceta sau excesul de umiditate.

Solutia consolideaza și dezvolta sistemul radicular al plantelor in ghivece. Un amestec activ in aceste scopuri este 2g acid succinic la 1 litru de apa. Procedura se repeta o data pe saptamana pana cand floarea incepe sa-și imbunatateasca aspectul.

Inradacinarea butașilor se efectueaza intr-o astfel de solutie: 1/4 de comprimat la 1 litru de apa. Se inmoaie lastarul pe o lungime de 2 cm din lungimea sa, timp de 3 ore.

Rasadurile de flori si legume, pentru a miscora efectul traumatic al transplantarii, precum si pentru a dezvolta radacini sanatoase si viguroase, ar trebui sa fie inmuiate in aceeași solutie de acid succinic timp de 1 h. Dupa acesta procedura, plantele trebuie lasat sa se usuce timp de 10-15 minute. Dupa aceea, trebuiesc plantate imediat.

Beneficiul maxim poate fi obtinut prin udarea cu acid de 1-2 ori pe luna.
 

Atașamente

Sus