popescu gp
Well-Known Member
Unii au deja si phlox,la noi nici gand,iar bujorii de abia au bobo;Geo felicitari pentru hibi( desi nu le este locul aici)
miki70 a spus:Iberisul meu e un bat cu bobocei in varf, cred ca tb sa-l tund anul trecut, sau merge si acum?
Roxana sunt 2 tipuri de armeria, eu am luat de la Plantshop una care face flori si vara, are frunzele mai late. A ta face doar primavara.
Cred ca tb sa umblu la ea si sa-i pun nisip si ceva pamant de calitate, in pamantul meu lutos nu-i place. As putea sa o scot cu mai mult pamant sa fac o gropita mai adanca sub ea unde sa pun nisip si pamant afanat apoi o pun cu balotul ei de paman peste. Nu i-as deranja radacinutele acum prea rau.
Claude, cu placere ti-as trimite, insa e exact cum ai spus. Am un amestec de caldaruse in strat. Cu siguranta polenizarea e incrucisata. Insa putem incerca cu un puiut, daca te intereseaza. Am pe ici-colo cate unul care acum a dat prima tija care imi confirma varietatea.claude a spus:Foarte faine, Adina-Ioana! Daca ai caldarusele alea duble violet cu alb mai departe de celelalte, ca sa nu se corceasca, ma abonez la niste seminte, daca se poate![]()