Am si eu un loquat de aprox 1m, achizitionat anul trecut, l-am tinut in sera, nu cred ca rezista iarna afara, inca nu face fructe dar eu cred ca anul care vine va face

Nu prea stiu mare lucru despre el, voi ce stiti, ce gust au fructele?
Si strawberry guava am luat anul trecut in primavara de le sieberz, un arbust minuscul pe care l-am chinuit intr-un ghiveci mic, dar anul asta a facut 3 fructe mici si rosii si bune la gust, dar cu samburi cam marisori si tari, acum l-am trecut intr-un ghiveci mare si a crescut mult. Asa ca mi-am mai luat si guava galbena si inca o guava adevarata (sper, sunt multe soiuri de "guava" false pe net), vedem la anu ce rodesc. Am si un maslin pitic in ghiveci care face flori multe si fructe in fiecare am, dar cum da putin frigul, cum ii cad fructele, mare atentie la asta.
Mai am si caju, dar nu prea a crescut, adica are in jur de 1m si nu rodeste nimic.
Acum am comandat acerola, sper sa reusesc sa si ajunga la mine in toamna asta, am auzit ca rodeste in 2 ani din seminte
Stiti ceva despre Lycium ruthenicum, Rubus Illecebrosus si bujorul negru - acesta din urma chiar exista?