Ingrasamant sau daunatori?

manuela

Member
Am descoperit intr-o jardiniera, cand am plantat portolacii niste bilute micute, de culoare galben portocalie, de dimensiunea unei boabe de mustar mai mari. De fapt unele erau mai mici, altele mai mari. Inauntru aveau un lichid caci se spargeau intre degete. La inceput am crezut ca e ceva ingrasamnt, caci nu se vedea nimic inautru, decat lichidul respectiv. Azi am descoprit si in ghiveciul unui impatiens. La fel, si acesta e cu pamntul de la florarie si nu schimbat de mine. Ma intreb oare, ce sunt bilutele si nu cumva sunt oua de ceva daunatori?
 

manuela

Member
Sa speram ca asta e, si nu sunt ceva oua de daunatori, cu toate ca la dimensiunile astea ar trebui sa fie un scarabeu. :rofl: Multumesc de raspuns si imi pare rau ca acum am camera ca sa fac o poza si sa va arat. M-ai mai linistit!
 

mflorian

Member
manuela a spus:
Sa speram ca asta e
Dacă nu eşti sigură, poţi păstra cîteva ouă şi în scurt timp vor ecloza din ele mici sticluţe cu îngrăşămînt lichid, care, la maturitate, vor ajunge de 1 litru.
 

manuela

Member
Hahahahaha, foarte dragutz...o iau ca pe o gluma, pentru ca nu ma pot supara pe tine. Insa raspunsul meu nu era pe un ton de indoiala referitor la parerea ta, ci doar ca imi doresc ca intr-adevar sa fie ingrasamant si nu alte ganganii.
 
A

Anonymous

Guest
De ce s-o iei ca pe o gluma, e o treaba foarte serioasa sa-ti cresti propriul ingrasamant. :roll:
 

manuela

Member
Pai unde ai mai vazut tu mai Corina, sa cresti sticlute cu ingrasamant? Dar poate tu stii mai bine, mea culpa!
 

ACHIMENES

Member
Valentina, bobitele de care vorbeai tu seamana perfect cu OSMOCOTE, un ingrasamant care se incorporeaza in pamantul din ghiveci si asigura hrana plantei pe o anumita perioada. :D
 

nutilepadat

Active Member
:rofl: Asa am patit si eu la inceput cand am dat de bobitele alea ...am crezut ca sunt oua de ceva bidihanie,si le-am spart :rofl:
 
Sus