Lidl

ica

Member
Eu astept sa cumpar pe 16 martie Kerria japonica;nu stiu cat va costa si cat de mare va fi;eu am cumparat multe plante si butasi de la ei si anul trecut si sunt f multumita.Budleja s-a facut in prima vara o tufa mare care a inflorit toata vara.
 

belisima

Well-Known Member
ce experiente ati avut cu hortensiile de la lidl? am vazut ca au intrat in oferta , imi doresc mult una albastra, stiu ca e influentata de aciditatea solului....
 

liliann

Member
Eu am o hortensie luata de la Lidl acum 2 ani. am mutat-o in curte, a trecut cu bine iarna trecuta insa nu a inflorit. o astept sa infloreasca anul acesta. Si eu sunt multumita de florile de la lidl. Anul trecut am luat multe clematite care s-au dezvoltat foarte bine. Si anul acesta voi lua cateva pe 16 martie.
 

liliann

Member
Pentru cine este interesat : are la lidl incepand de astazi clematis (president, so many white flowers, piilu, ville de lyon, polish spirit, star of india).
 

deutzia

Member
alta transa sau din ce au avut pe stoc? care lidl liliann sut tot din bucuresti da in magazinele vizitate de mine nici urmaaa).
 

liliann

Member
la lidl din iuliu maniu nr. 8 (langa politehnica). e transa noua, mi+'am luat si eu doua de data asta, ca acum 2 saptamani am ratat si m-am ofticat :rofl:
 

deutzia

Member
Am trecut astazi prin Lidl. Au clematite frumusele: president, star of india, pillu, h hibrid si ville de lyon.
Doar ca nu am cumparat clematite ci muulti bulbi (aveau bulbi frumosei la 5 lei pachetul cu 2, 4, 5 bulbi fct de model. am luat crini lollypop printre altele pe care nu stiu sa le scriu fara sa ma uit:D).
Din Dedeman am cumparat tot astazi o hosta la ghiveci cu 14 ron. plus o sapa ptr a o transforma cu flexul in sapaliga cum are mamaie. plus niste araci, plus seminte etc. SIIIII le am cu mine la servici. :rofl:
 

deutzia

Member
verde intens, verde ca de lalele cu alb (verde deschis) pe margini. arata f f bine, maricica, multe fire pornite de jos. le pot separa oare?
Nu m-am omorat niciodata dupa hosta, dar tot vazand la voi m-am indragostit de ele si le-am gasit loc in gradina mea. Buba este ca imi trebuie f multe ptr ce am eu in plac si asta cam costa. :D
 

deutzia

Member
lot nou de clematite la Lidl inalte, sanatoase. miss batman, piilu, harley hybrid, prince Charlessi warszawska nike.
20 ron
 

adrianam

Well-Known Member
Cred ca ma lipesc si eu cel putin de Miss Bateman, daca voi gasi la noi!
Multumim pentru informatie!
 

belisima

Well-Known Member
azi am fost prin lidl oltenita si ce-am gasit acolo desi nu sunt in catalog :D mi-am luat 2 pac cu narcise amestec, 10 buc, la 5,99 n-am vazut in viata mea asa bulbi uriasi, un pac 7,99 lei 4 pink charm narcise si 4 buc lalele roz, nu retin ce soi, plus inca un pac la 7,99 amestec 2 tipuri de narcise deosebite. mai aveau lalele fel de fel, alium, liliac la 4,99 mov, niste pomi fructiferi si coacazi, trandafiri (nu am dat atentie la soiuri)
 

liliann

Member
A adus la Lidl diversi bulbi de flori care infloresc primavara (narcise, zambile, muscari, crocus) in ghivece.
Mi-am luat zambile albe (sunt cu boboci) si narcise tete-a-tete (am numarat 10 tije florale de la 4 bulbi, fllorile sunt parfumate), astea sunt puse in ghivecele de lemn.
Si am mai luat un pachet format din ghiveci de ceramica, pamant si 4 bulbi de narcise Bridal crown, pe care le-am plantat eu.
Sunt foarte incantata de ele si m-am gandit sa va spun si voua!
 
Sus