Magazin online SeminteLegume

bunicutz32

Member


Vand seminte din soiuri traditionale deosebite de tomate, vinete si ardei iuti prin magazinul online

http://semintelegume.shopmania.biz/


Semintele sunt produse de catre mine cu respectarea conditiilor de izolare pentru evitarea incrucisarilor accidentale. Semintele nu sunt tratate cu insecto-fungicide sau dezinfectanti si sunt ambalate in pliculete ziplock, etichetate cu numele speciei si soiului, numarul de seminte si anul producerii. Fiecare soi este insotit de eticheta de plastic pretiparita pentru rasaduri.

Expedierea semintelor se face prin Posta Romana coletarie interna cu plata ramburs. Taxa de livrare este de 7 RON, indiferent de numarul pliculetelor. La comenzi de peste 50 RON livrarea este gratuita si adaug un pliculet cu seminte din alt soi decat cele comandate. La comenzi de peste 100 RON adaug bonus doua pliculete cu seminte din alte soiuri si 20 de ghivece alveolare (10 alveole 6x6 cm). Comanda minima este de 20 RON.

 

bunicutz32

Member
Se pare ca acest anunt a fost publicat de doua ori, probabil din greseala mea. Rog administratorul sa stearga unul dintre ele.
Multumesc
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Bunicutz, plante aromatice nu vinzi? :D

Pentru membri egradini: eu am achizitionat de la acest furnizor ;-) si il recomand din tot sufletul! Seriozitate si profesionalism la maxim, asa ca puteti cumpara cu incredere daca va ispiteste ceva
 

bunicutz32

Member
Multumesc pentru apreciere. Sper ca toti clientii sa fie multumiti, sa vina si in anii urmatori, mai ales ca am planuri mari sa multiplic alte soiuri de vinete, ardei iuti si tomate mari (populatii locale romanesti, soiuri bulgaresti) si cherry in 2013, probabil vreo 70-80 de soiuri noi in total.
Plantele aromatice sunt in plan pentru primavara asta, dar nu e sigur inca. Depinde de timp si spatiul in sera. Probabil voi inmulti 6-7 soiuri de menta, 5-6 de salvie, Agastache, Pycnanthemum, poate si cimbrisor variegat, tarhon mexican.
 

geodezia

Well-Known Member
si eu am luat de la d-l Bunicutz si au rasarit in toptalitate metoda servetel ..ff f multumita
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Hai sa vin si eu sa il laud.
Eu nu cu semintele :oops:
Plante DA si cele primite au fost mari,radacini sanatoase,ambalate si etichetate profesional,intr-un cuvint IMPECABILE . Ii multumesc si acum pentru tot ce a trimis si ma bucur ca este la noi pe forum.
Astept cu mare nerabdare alte aromatice.
Si fiindca ai spus Bunicutule :D ca o sa inmultesti diverse...nici nu stii ce vise imi fac pentru folosirea lor :) .
 

bunicutz32

Member
Voi redeschide magazinul incepand cu 15 octombrie, cu oferta completata cu soiurile multiplicate in 2013 si stocurile actualizate.
 

bunicutz32

Member
La sugestia multor clienti, care in marea majoritate sunt gradinari amatori preocupati mai mult de calitate si varietate decat de cantitate, am adugat la unele soiuri variante de continut cu un numar mai mic de seminte. Selectarea se face din butonul "continut" aflat imediat sub pret.
 

bunicutz32

Member
Reducere 10 RON pentru comenzile clientilor fideli, in urmatoarele conditii:
Clientii care au facut comenzi cumulate mai mari de 100 RON in sezonul 2012-2013 vor primi o reducere de 10 RON la urmatoarea comanda in valoare de minim 100 RON efectuata in perioada 1 noiembrie 2013 - 31 martie 2014.
Aceasta reducere se aplica in plus fata de bonusurile acordate de magazin.
 
D

dyayzh

Guest
Am ramas absolut impresionata cand am desfacut coletul primit. In multii mei ani pe forum si zecile de colete primite, este primul colet la care am admirat respectul fata de cumparator si adevarata "fata" a unui serios furnizor. Am primit kitul complet (seminte, ghivece si etichete gata scrise si cu pozele aferente).
Recomand din tot sufletul acest furnizor.
Multumesc pentru seminte!
 

bunicutz32

Member
Eu va multumesc pentru comanda iar multumirile le primesc toamna viitoare daca semintele (sau mai bine plantele din ele) sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Cu stima
Adrian Popa.
 

taia

Active Member
Am facut o comanda de seminte acum doua zile.Drept sa spun mi-a fost greu sa ma hotarasc, cand am vazut ce oferta bogata aveti.Credeti ca la primavara o sa aveti butasi de plante aromatice ?
 

bunicutz32

Member
taia a spus:
Am facut o comanda de seminte acum doua zile.Drept sa spun mi-a fost greu sa ma hotarasc, cand am vazut ce oferta bogata aveti.Credeti ca la primavara o sa aveti butasi de plante aromatice ?
Am expediat astazi comanda dumneavoastra. Multumesc
Pentru plante aromatice nu pot promite nimic la primavara. Sper.
 

anknic

Active Member
cel mai serios furnizor de seminte si plante. am si seminte de la bunicutz si plante si absolut toate s-au dezvoltat f.bine. eu una lui bunicutz ii fac reclama pe unde pot!
 

bunicutz32

Member
Magazinul online este acum deschis cu oferta completa de soiuri de legume, inclusiv soiurile noi multiplicate in 2016
http://www.seeds4garden.ro/
Postam noutati si informatii si pe pagina de Facebook
https://www.facebook.com/seminte.legume.3/


Expedierea semintelor se face prin Posta Romana cu taxa de livrare de 10 RON, indiferent de numarul pliculetelor. Modalitatea de plata este ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar la plasarea comenzii. Fiecare comanda este insotita de minim un plic bonus cu seminte din alt soi decat cele comandate. Comanda minima este de 30 RON. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 100 RON sau la plata prin transfer bancar (indiferent de valoarea comenzii)
 

BenjaminGolden

New Member
Doriți să creați un magazin online sau căutați o platformă pentru plasarea acestui produs? Deoarece astăzi știu că există o mulțime de vânzători care își realizează produsele prin intermediul rețelelor de socializare fără a deschide un magazin online oficial și înregistra compania lor. Dacă doriți să găsiți o platformă bună pe care veți putea plasa firma dumneavoastră atunci vizitați https://www.recenziidetop.com/, și găsiți acolo cea mai bună plaformă reieşind din recenziile lăsate de alți utilizatori.
 
Ultima editare:
Sus