Obiecte decorative in gradini

sorina

Active Member
Pai nici astia n u se incurca cu preturile :incapatanat: :incapatanat: :aoleu: :aoleu: :aoleu: :aoleu: :aoleu:
 

sorina

Active Member
Te referi la moda sperietorilor de ciori nu ?????? :marfa: Originala , si foarte haioasa ... mie imi place si imi place in general inventivitatea , deci nota 20
 

veretregn

Active Member
claude a spus:
veretregn a spus:
Sperietoarea mea de păsări cu tematică muzicală. Sper că urmează moda.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 8a3ce419c5

:rofl: :rofl: :rofl: Da' imi spui ce are in buzunar?
Am botezat-o Maria Magdalena. Oglinda este capul dumneaei, în care ne regăsim cu toții.

În buzunar are 3 casete audio cu muzică clasică (Chopin, Rachmaninoff), iar în geantă trei casete video cu Bruce Lee, Van Damme și Stallone.

Vynilul cu muzica simfonică de Crăciun este călcat în picioare

Ostentativul iese în evidență și este admirat, în timp ce naturalul rămâne în fundal. Deși există o multitudine de detalii în natură, oamenii se vor preocupa mereu de cele artificiale. Aparențele, atâta timp cât au un efect puternic sunt mereu apreciate în ciuda sterilității lor. Afișăm atitudine cultă și ne întoarcem buzunarele pe dos pentru a apărea așa. Valorile tradiționale, le călcăm însă în picioare. ÎN același timp cărăm după noi violența (filmele din geantă) pentru doar pare că ne face mai puternici. Suntem asemănători și ne regăsim / oglindim unii în ceilalți și oricât de mult ne-am zbate și am spune că suntem liberi, de fapt suntem legați și mișcările noastre sunt permise doar în limitele impuse de mediul în care trăim. Cu timpul ne vom pierde din trăsături și individualitate, culorile se vor șterge sub prea multă influență a evenimentelor din mediu și strălucirea ni se va duce. Atunci vom deveni adevărate sperietori.

Catifeaua, tocul, geanta, muzica, filmul sunt frumoase, însă doar iubirea/pasiunea ne înalță. (parul roșu pe care este angrenată toată lucrarea).
 

veretregn

Active Member
Gabiuta a spus:
Socanta interpretare ...
Dar tu de fapt pentru cine ai facut-o??? :gandit:
Nu am făcut-o pentru un anumit public. La fel cum se poate bea cafea dintr-un pahar de plasic de unică folosință, la fel de bine se poate bea dintr-o ceașcă de porțelan decorată într-un anumit fel. Pentru că mă simt bine atunci când îmi folosesc mâinile, inima și capul am decis să încerc dincolo de simpla utilitate.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Horea,din punctul meu de vedere ai perfecta dreptate in interpretarea ta. Din pacate :( si tot din pacate, cred ca e un curs ireversibil al societatii actuale, pana nu va face implozie nu se va opri
 
Sus