Pasta KEIKI Orhidee

adnana

New Member
Pret : flacon 1ml / 25 lei
Pret : cutie 5 ml / 75 lei
Sursa de provenienta : SUA
Tel.: 0762 410 144

Tot pentru orhidee va pot oferi comprimate de a c i d s u c c i n i c (pret : 1.8 lei /comprimat )

Pasta pentru keiki (pui) contine in printer altele un hormon de crestere (responsabil pentru dezvoltarea noilor cresteri) , vitamina B1 (care ajuta la buna functionare a plantei) si antifungic .

Continut Pasta KEIKI Intens :

6BAP*
IAA*
KINETIN*
Vitamina B1
Antifungic
Thiamine HCl - 0,10%
Cinnamic Acid - 0,10%

6BAP* = 6-Benzylaminopurine (Cytokinin or Cytokin)
Kinetin* = 6-Furfurylaminopurine (Kinetin)
IAA* = Indole Acetic Acid (IAA)

Citokinina actioneaza la nivelul tesuturilor, stimuland proliferarea celulara si dezvoltarea de plantule noi la nivelul mugurilor bazali ai tijei florale, ce se vor dezvolta ulterior in plante noi, ce pot fi detasate si plantate individual.

A fost folosita cu succes pe Phalaenopsis (se aplica pe nodurile tijei florale), Dendrobium si Epidendrum (nodurile de pe tulpina de unde cresc in mod natural puii, cat mai apropoape de frunzele de sus), Cattleya (la baza pseudobulbului, unde se dezvolta puii).

Recomandat pentru orhidee monopodiale (Phalaenopsis, Vanda, Ascocenda, Rhynchostylis) sau zigopodiale (Oncidium, Cattleya, Catasetum, Cambria, Zygopetalum, Dendrobium, Epidendrum, Encyclia, Coelogyne, etc.). Se recomanda curatarea tecilor de protective ale mugurilor anterior aplicarii. Pasta se aplica in strat subtire pe mugurele expus. Rezultatele, reprezentate de dezvoltarea mugurelui tratat, sunt vizibile dupa 7-14 zile de la aplicarea tratamentului.

Mod de aplicare la orhidee a pastei keiki :

1. Alege un nod inactiv cat mai aproape de baza tijei. Nodurile de sus pot creste tije florale deoarece sunt urmatoarele noduri din care se pot dezvolta tije dupa ce s-a incheiat inflorirea. Deci in functie de ce va doriti sa se dezvolte, aplicati in acel loc pasta.
2. Inlatura cu atentie tesutul care acopera nodul.
3. Aplica o cantitate mica de pasta pentru cresterea puilor de orhidee. Daca se aplica o cantitate prea mare se pot dezvolta mai multi pui in acelasi loc iar planta nu va putea sa ii dezvolte pe toti cu succes. Unul va prelua mai multe resurse si se va dezvolta iar ceilalti vor ramane anemici.
4. Nu indepartati puii fara radacini. Puii fara radacini sau cu radacini slab dezvoltate nu se vor acomoda sa creasca singuri in substrat. Pentru puii fara radacini incercati keiki paste rosu.
5. Cand noua plantuta are radacini de 5-10 cm se poate monta in substrat din scoarta de dimensiuni mici .
6. Pasta pentru inmultirea orhideelor contine 1 ml de produs, suficient pentru aprox.30 de aplicari.

Perioada de expirare dupa deschiderea flaconului :

• 12 luni la temperatura de 25°C
• 24 luni pastrat la temperatura de 6-8°C
 

Atașamente

Sus