Pawpaw si Dyospiros Kaki

LadyBug

Well-Known Member
Wow! Am scris si pe sunphoto, cum ai reusit sa obtii fructe, dupa cat timp, e la noi in tara? Ma refer la pawpaw... e altoit, din butas ori din seminte?
 

bulina

New Member
am avut in primavara 2015 o experienta ,,tragica "cu un kaki ce a decedat in Brasov dupa ce trecuse deja o iarna si chiar daca a pornit in vegetatie prin iunie la sfarsit , si nu a legat rod desi in 2014 am luat vreo 12 fructe din el. Dupa cum aratau cred ca era chocolade . incerc acum un kaki virginiana si mai am in gradina de aprox doi ani si un paw paw despre care pot spune ca se dezvolta agonizant de incet cu toate ca l-am luat la 25 cm si dupa 2 ani in gradina si o taiere pe motiv de degeratura ( au fost -28 grade )vad ca are vreo 35 cm si arata bine . O sa va mai tin la curent caci cred ca daca ceva rezista la Brasov atunci rezista in 98 %din zonele tariideci vreti sau nu voi fi un reper . O sa -i protejez cat de cat in primele ierni si mai vedem .Eu incerc iar timpul si vremea imi vor da raspunsuri pe care vi le voi impartasii.
 

happy

Well-Known Member
am avut in primavara 2015 o experienta ,,tragica "cu un kaki ce a decedat in Brasov dupa ce trecuse deja o iarna si chiar daca a pornit in vegetatie prin iunie la sfarsit , si nu a legat rod desi in 2014 am luat vreo 12 fructe din el. Dupa cum aratau cred ca era chocolade . incerc acum un kaki virginiana si mai am in gradina de aprox doi ani si un paw paw despre care pot spune ca se dezvolta agonizant de incet cu toate ca l-am luat la 25 cm si dupa 2 ani in gradina si o taiere pe motiv de degeratura ( au fost -28 grade )vad ca are vreo 35 cm si arata bine .
Pawpaw-ul este plantat in plin soare si are un paravan contra razelor?
 
Sus