George
Member
Cea din prima fotografie are 6 tije, doua din ele au crescut in jurul ghiveciului.mikiduzza a spus:acolo jos are tija???
wow ce interesant.....

Cea din prima fotografie are 6 tije, doua din ele au crescut in jurul ghiveciului.mikiduzza a spus:acolo jos are tija???
wow ce interesant.....
mersi Any, poate vii sa-i cunosti, is si cumintianyny a spus:george orhideele sunt superbe....sa-ti traiasca
ramona ai niste copii tare frumosi, sa-ti traisca![]()
ramona sper din toata inima sa ne intalnim intr-o zi si sa-ti cunosc ingerasiibebe Iris a spus:mersi Any, poate vii sa-i cunosti, is si cumintianyny a spus:george orhideele sunt superbe....sa-ti traiasca
ramona ai niste copii tare frumosi, sa-ti traisca![]()
![]()
Ce draguta esti....Tocmai pe cea galbena o ciupeste Irisul tau.Cred ca o cheleste de tot...bebe Iris a spus:multumesc pe asta galbena o ciupileste Irisu meu mic![]()
Sunt superbe! Felicitari...Stau in baie???George a spus:
Pai adora violetele....Papa violete! Acum trece la felul doibebe Iris a spus:n-ai mai zambi de-ar fi orhiduta ta
![]()
lasa ca o sa o supraveghez indeaproape, poate o dezvat...![]()
Nu le tin in baie ci in bucatarieCristianG a spus:Sunt superbe! Felicitari...Stau in baie???George a spus:![]()
![]()
sarselia a spus:![]()
![]()
![]()
Sa va traiasca minunatiile si de flori si de copii.
Si eu le-am catarat pe ale mele pe unde am putut si am baricadat cum am putut mai bine ca tot la fel cel mic le face draga-draga dar nu vreti sa stiti ce iese pe urma.
![]()
Copii sunt niste ingeri....Cum ai putea sa certi un inger? Este practic imposibil....bebe Iris a spus:sigur ca le iubeste, ea asa vrea sa le miroasa. le rupe si le duce la nasuc sa vada ce bine miros. m-a vazut pe mine mirosind-o si astea au fost urmarile. nu trebuie batuta, ca stie c-a gresit, isi ascunde fata in palme de rusine dupa ce o cert![]()
ena a spus:Sa mai creasca putin, si o sa ai ajutor de nadejde. Pana atunci "ajuta" asa cum se pricepe. Sa-ti traiasca bebeii si florile!