Prosteli nevinovate

marq

Member
Ba din contra, sunt chiar privilegiate, nu vezi ca doar pe ele le-am exclus din bucatarie deci au sanse sa traiasca ani multi si sa se inmulteasca fara numar.
Pe unde mai descalecam in vara asta dom' istoric? - im place semnatura ta, am crezut ca e in chineza.
 

Mar1vs

Member
(semnătura e o adaptare după formularul diplomatic medieval, mă mânca limba s-o spun :D )
Domnu' istoric şi-a terminat teza de licenţă şi urmează s-o susţină. Vara asta, probabil prin Dobrogea descălecăm o ţâră, ori pe la săpături, ori prin arhive. :)
Dar e posibil să rămân şi-n Iaşi peste vară şi-om mai colabora cu plantele. Prea am neglijat bonsaii anul ăsta, pe cei de-acasă nu i-am văzut din iarnă... Sper să-mi permită timpul să mă ocup mai bine de ei după terminarea facultăţii, eventual să-mi refac "stocul" de copăcei pierduţi.
În fine, să lăsăm astea pentru mesajele private, că-i facem harcea-parcea topicul d-lui. Scordaliu.
 

vali

Active Member
Moderator
Sa-mi cer scuze pentru absenta indelungata ar fi extrem de putin... mai ales ca voi lipsi si in continuare.
Chiar ma mir ca-mi mai pot accesa contul (la fel cum ma mir de faptul ca inca figurez ca "moderator", lucru care nu mi se pare normal) dupa atata timp si cred c-ar trebui facut ceva in acest sens. Nu am apucat sa fac nimic din ce am promis pentru acest forum, sau macar sectiune.
Pentru apropiatii care se intreaba, in plan personal sunt(em) ok. Am trecut peste unele hartoape, iar cand spun AM, folosesc pers. I plural.
Pentru cei care m-au cautat in diferite moduri, pe mail, tel... si cam atat ca altceva n-am :-D, promit ca voi incerca sa-i regasesc. Au avut loc ceva schimbari si am pierdut multe contacte... Iar de unii, chiar mi-e dor!
Legat de bonsai, merg inainte, am studiat enorm in timpul scurs de la ultima mea aparitie pe aici si concluzia e ca simt c-am atins un alt nivel. Pentru forum nu e "de bine", pentru ca-mi dau seama cat de idiot eram cand eram vocal. Voi ramane tacut in continuare pentru ca, evident, la un alt nou nivel, imi voi da seama cat de idiot as fi acum sa cred ca pot spune ceva despre bonsai.
E laitmotivul "cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama cat de putin stii".
Si la urma urmei, bonsaiul e relatia intrinseca dintre om si planta... nu e nevoie de altceva (sau altCINEVA). Cine vrea cu adevarat sa invete, invata oricum, fara forumuri, fara "blondele intreaba, brunetzii raspunde" :-D.

Inca o data, imi pare rau de absenta, imi pare rau ca am ajuns sa ma simt strain pe-aici.
Toate cele bune si plante frumoase:)
 

marq

Member
Inteleg ca vrei sa ajungi la iluminare apoi poate poate vei destainui din descoperirile tale cate o farama.
De acord cu simbioza dintre om si planta de-a lungul vietii, dar daca nu ne-am mai amuza de "reusite" pe aici, viata sociala (cea legata de bonsai) ar lipsi cu desavarsire, ori, noi oamenii suntem sortiti socializarii altfel ajungem statui umblatoare.
Poti fi moderator/sfatuitor in continuare pentru cei de pe treptele inferioare :)

Plate frumoase si tie.
 

Mar1vs

Member
Da' bine ne-ai revenit, Vali! :clap::clap::clap:

Eu tot am încercat în ultimii doi ani să mai dau de tine, ba pe alte forumuri, ba pe facebook, dar nu eşti de găsit...
Deşi între timp am ajuns la o concluzie similară privitor la bonsai, că 90 % din activitate e mai bine să rămână în intimitatea propriilor "sere", ar fi păcat să nu mai prezentăm un rezultat, un link, un articol sau o metodă când şi când.
Da-i fain că ştim comunitatea existentă, măcar vreo vorbă să schimbăm uneori, sau, vorba lui Dan - un sake. :-D
Din nou, bine-ai revenit, maestre! :hug:
 
Sus