sicora fabian
Active Member
Toluta, faptul ca ai fost moderator nu te scuteste de a fi respecuos, macar din complezenta!
Rosiile au fost introduse in Tara Romaneasca - via Bulgaria - la o suta si ceva de ani dupa executarea Brancovenilor - pacat pentru ei, dar n-au cunoscut gustul rosiilor, nici macar crescute natural.
Indiferent daca este vorba de soiuri locale sau hibrizi F1, cultivate in aer liber produc fructe cu acel gust pe care-l cautam si-l cunoastem cu totii. In schimb, in spatii protejate ori in culturi fortate si mai ales cand se folosesc stimulatori, retardanti si inlocuitori de sol . . . mancam cauciuc!
Rosiile au fost introduse in Tara Romaneasca - via Bulgaria - la o suta si ceva de ani dupa executarea Brancovenilor - pacat pentru ei, dar n-au cunoscut gustul rosiilor, nici macar crescute natural.
Indiferent daca este vorba de soiuri locale sau hibrizi F1, cultivate in aer liber produc fructe cu acel gust pe care-l cautam si-l cunoastem cu totii. In schimb, in spatii protejate ori in culturi fortate si mai ales cand se folosesc stimulatori, retardanti si inlocuitori de sol . . . mancam cauciuc!