Superthrive

vali

Active Member
Moderator
Nu sunt "d-na de la Avon" :), nu fac reclama produsului, dar ma intrebam daca l-a folosit cineva si ce parere are de el.
Nu este un ingrasamant, ci - mai degraba - un aditiv, un "supliment alimentar" :) pentru plante. Se comercializeaza sub forma unui concentrat compus din vitamine, hormoni si aminoacizi ce ajuta planta sa metabolizeze.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:SUPER ... ng_can.jpg
Eu il folosesc de vreun an de zile si sunt foarte multumit. Am observat ca plantele trec mult mai usor peste perioade de stres (de ex. replantari), sunt mai putin expuse la cloroza, iar cele ce au necesitati pe care balconul meu nu le poate intruni, se simt ceva mai bine.
Singurul minus ar fi ca substanta nu poate fi folosita si la speciile ce depind de micoriza (pini, unele specii de molid, etc), pentru ca distruge acele ciuperci.
 

radu

Member
Il folosesc si eu de ceva timp. Acesta cica contine 50 vitamine plus hormoni.
Mai folosesc si Supervit (marca Hesi - Olanda) care contine 25 vitamine + amino acizi.
Am c-am lipsit in anii de liceu la orele de chimie, si tocmai de aceea va intreb : care sunt mai importanti pentru stimularea infloririi, hormonii sau amino acizii ?
 

vali

Active Member
Moderator
Sincer, intrebarea ma depaseste. Probabil ca parerea specialistilor s-ar impune.
 

radu

Member
De pe ebay sau comandate din Olanda si Anglia ! Daca cineva are nevoie de ajutor in procurarea lor, cu cea mai mare incredere poate apela la mine !
 

vali

Active Member
Moderator
Si eu tot de pe e-bay, printr-o comanda comuna pe care am facut-o cu un prieten.
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
Eu am folosit si pot sa zic ca e bun dar si periculos....daca depasesti doza e letal pentru plante.

Sta si acum in raft din ziua cand am "comis-o" ...desi ma mananca palmele nu am gasit nimic sa "reziste" unui soc cu el , din nou.

Cred ca e ceva similar lui atonik dar cu o putere mult mult mai mare
 
Sus