Aveti voi ce aveti cu pistoalele.Aura a spus:Iaca ca se poate discuta si pe cale amiabila.
Da, ai tras concluzii corecte, esti pe drumul cel bun !![]()
Pai da, la caldurica, la lumina..si acestior copacei, ca de altfel, e valabil la toate plantele, le place sa fie inconjiurati de caldura sufleteasca umana...! daca stai cu pistolul la crestetul tamarindului, vorba vine...nu mai creste el la nici la Sfantul Asteapta..dar daca tu le zambesti, le vorbesti,ii mangai pe frunzulite, ii uzi cu rabdare si calm ..s-ar putea sa ai surprize placute...:!:
Aura
Aurapoxicuta a spus:Mi-au germinat si mie semintele de tamarind! Sunt foarte bucuroasa, astept sa le vad crescand si ma uit ca la o comoara!
Nu sunt suparat.Aura a spus:Sper ca nu eu l-am suparat pe Randy ...de nu a mai aparut. N-am fost cu intentii rele. Ce-i drept..si mie cand imi sare, le zic...![]()
Poxicuta, ce mai zic tamarindii tai ?
E rubrica experimente ilustrate..ca atare, haideti sa aducem fotografii si sa ne tinem la curent cum se dezvolta plantutele noastre.
Aurapoxicuta a spus:Mi-au germinat si mie semintele de tamarind! Sunt foarte bucuroasa, astept sa le vad crescand si ma uit ca la o comoara!