The Prince

monika 82

Well-Known Member
Categoria - Colectia de Trandafiri Englezesti David Austin
Culoarea - Nuante amestecate de mov si purpuriu
Dimeniune - Tufa de marime mica
Rezistenta la inghet - Rezistent
Parfumul florii - Puternic
Repetarea infloririi - Buna
Florile acestei varietati spectaculoase debuteaza grandios in cea mai inchisa nuanta de mov pe care ne-o putem imagina! Ulterior, aceasta culoare epatanta se transforma intr-un purpuriu regal, foarte elegant, cum rar se intalneste la trandafirii moderni. Rozetele sunt rotunjite si adanci, iar frunzisul verde inchis.
Parfumul este intens de trandafir vechi (Old Rose), cu note senzuale imprumutate din familia straveche de trandafiri Gallica.
Dimensiuni aprox 0.70m x 0.60m


La mine in gradina este de un an,nu cred ca depaseste 70 cm, tufa este mica, dar bine legata,ramurile sunt erecte , iar rozeta este frumos rotunjita, initial bobocul este un mov inchis aproape negru,este o rosa sanatoasa nu am avut problem cu ea cu fainarea sau patarea neagra!
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Monica, te tog mult, nu copia textul de prezentare de pe Gradina Bijox. O data din punct de vedere al copyright-ului, si apoi e mult marketing in textele acelea.

Este foarte bine sa deschizi topicuri pentru noii trandafiri, dar experienta voastra cu ei in gradinile voastre este mult mai importanta decat textele lor mestesugite , la care trebuie sa citesti printre randuri.
 
Sus