Unde pot dona haine?

Claudiavis

Active Member
In acest weekend voi face curatenie generala si am o presimtire ca voi avea muuuulte haine de dat. Aveti idee unde as putea dona haine de dama si barbatesti, masuri maricele? (dama: mas EU 42-44, barbat: cred ca 50)

Multumesc mult!
 
  • Like
Reactions: yca
buna ziua! eu am infiintat, cu cativa ani in urma, o asociatie/ong si, printre altele, strangem haine, carti, jucarii... pe care le donam la un centru de copii, biserica, scoala cu care avem incheiat protocol de colaborare :)
 

Laurenam

New Member
Samusocial – aceasta asociatie ofera sprijin persoanelor adulte fara adapost din Bucuresti. Aici se ofera bunuri materiale si se desfasoara diverse ateliere ocupationale. Poti dona in cadrul asociatiei de la haine, mancare pana la medicamente.
 

BenjaminGolden

New Member
Respect foarte mult organizatiile care se ocupa cu donatiile de haine pentru ca stim cu totii ca sunt copii care nu au parte de multe in viata lor. Am un baietel mic si mereu se aduna foarte multe haine care sunt deja mici pentru el si sunt nevoita sa gasesc locuri unde as putea dona hainutele sale.Foarte multe haine sunt cumparate din magazine care detin tricotaje de inalta calitate si pot spune cu incredere ca orice copil s-ar bucura de ele.Trebuie de incurajat aceste actiuni si de oferit copiilor cu mai putine privilegii tot ce este mai bun. Hainute bune merita toti copii sa poarte.
 

Chasld

New Member
Bună, am rămas recent însărcinată și realizez că voi avea o burtă mare în câteva luni, aș vrea să găsesc ceva nou de îmbrăcat. Mă puteți sfătui cu un magazin cu haine pentru gravide?
 

Cibrdakal

New Member
Bună ziua, dragi părinți! Când am aflat că sunt însărcinată, am început să caut un magazin de încredere pentru haine de calitate destinate viitoarelor mămici. Am descoperit site-ul rochii gravide și mă întrebam dacă cineva a făcut deja achiziții de acolo. Ce părere aveți despre calitatea și diversitatea produselor lor? Aș aprecia foarte mult feedback-ul vostru!
 
Sus