Unde pot gasi ingrasaminte organice(balegar cal / vaca)

Tuco

New Member
Salutari

Imi poate spune si mie cineva de unde va procurati ingrasaminte/ balegar de cal sau vaca? Pot gasi undeva in comert in Romania? Nu am legaturi sau cunostinte pe la tara asa ca optiunea ar fi doar sa cumpar de undeva.

Pe internet am gasit ceva produse de la firma Agro CS, pelete din balegar cal, vaca, gaina. Stiti cumva unde se comercializeaza produsele astea?

http://www.agrocs.ro/produse-cat/ingrasaminte-organice/

Multumesc
 

Tuco

New Member
Multumesc pentru raspuns. Din magazinele enumerat la noi in oras este doar Dedeman si din cate vad pe internet nu detin ingrasamintele de care vorbeam. Totusi am sa dau o fuga pana la ei sa ma uit ce au pe stoc in magazinul fizic nu pe internet.
 

gomez99

Well-Known Member
ce cred ca iti trebuie se cheama mranita
mranita gasesti aici
http://mranita.ro/
daca esti din bucuresti mai poti incerca la nr de tel:0732828380
astia vind la sac. ingrasamintul de la supermarket e de obicei guano si e f scump, dai pe 1 kg cit dai pe un sac de mranita.
 

Claudiavis

Active Member
Atentie mare cu mranita - o sa iti umple curtea cu buruieni! Se pare ca semintele de buruieni nu sint afectate de trecerea prin tubul digestiv al vacii :rofl:)
 

Ariana

Member
Uite am auzit de acesta ca ar fi bun: http://biofertilcompost.ro/.
La emisiuunea in Gradina Danei am vazut un profesor roman premiat la Geneva pentru ca a descoperit o formula naturala pentru un ingrasamant lichid numit FORALEX. Daca dati cautare gaiti mai multe articole scrise despre acest ingrasamant. Cred ca e posibil sa fie si magazin online unde poate fi comandat.
 
Sus