buchete uscate

alfa

Active Member
Azi daca a fost racoare, am avut brusc chef de joaca. Asa ca m-am distrat putin. :)

Am folosit o bila de stiropor, flori uscate de phale, limonium si pistolul de lipit. Mai apoi si cateva pastai de roscova.

Etapele:


Si la final:
 

alfa

Active Member
Va place? Ma bucur. Ati vazut ce usor se face? Nu cred ca a durat mai mult de 30 de minute.

Haideti, 2 fire, 2 paie si gata un mic aranjament. :D
 

sorina

Active Member
Alfa este MAGNIFIC :!: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: asa dupa cum ai spus , trebuie doar putin curaj , doar asa vei vedea ce poate iesi din maineile tale
. inca oadata
, este superbbbbb :) :) :) :) :)
De unde ai avut atataea flori de phale si cum le-ai uscat asa de bine ?????
 

alfa

Active Member
Multumesc.

Sorina, am tot adunat florile de phale uscate direct pe tije, doar cateva am cules inainte sa fie uscate complet si le-am intors pe spate sa se usuce cu petalele intinse. Imi era mila sa le arunc :oops: S-au uscat mai bine florile mari. Eu am doua phale care fac flori asa, restul le au mai mici si cand se usuca sunt prea firave.
 

sorina

Active Member
Va prezint doua aranjamente uscate Primul aranjament l-am realizat efectiv repede , dar uscarea trandafirilor , a durat ceva mai mult iar jorditele sunt de la parthenocissus , indoite dupa cum vedeti . Este u aranjament simplu dar zic eu are eferct maxim :D
Cel de-al doilea este tot pe scoarta de copac , dar are in compozitie si fructe , nuci, si citeva mere mai mititele dar adevarate de la mine din gradina :rofl: Ca si compozitie sunt diferite . Mie imi place primul cel mai mult :)Si imi dau seama ca aranjamentele mele sunt in general curate cu linii precise si asta ma enerveaza ca tare as vrea sa-mi iasa unul ravasit , ala`ndala, chiar dezordonat .... mereu imi propun sa fac unul si niciodata nu-mi iese deoarece nu pot trece cu vederea realizarea detaliilor .
 

lelia

Well-Known Member
Ca intodeauna ,super frumoase !

Primul ma duce cu gandul intr-o poveste cu vrajitoare ,iar celalalt in tinuturi exotice :visator:

Felicitari ,Sorina si spor !
 

sorina

Active Member
in a doua imagine cred ca sunt trandafiri din frunze de stejar :wink: foarte faine am si incercat sa fac asa ceva :mrgreen:
 
Sus