eu am asa:
- rosii: san marzano, roma, inima de bou, cherry galbene si rosii, principe borgheze, buzau, plus un soi de la vecina (a rasarit singurica in zona unde am avut anul trecut rosii din rasaduri de la vecina-nu stiu ce soi e dar il are de ani de zile, e productiva si gustoasa)
-ardei iuti: negru, mov, galben, chilli, cayenne, trandafir, fattali, habanero mustard, red bonnet.
-vinete. nu stiu de care ca am iesite 7 fire dintr-un plic de vinete mix. oricum pana acum par ca au flori si frunze diferite...da's cam intarziate.
-castraveti, 2 soiuri luate din comert, la anul pun numai unul dintre ele.
-fasole: de pastai (la metru, fasolea poloneza de la mirela, oloaga fideluta verde si galbena) si de boabe (si oloaga si cataratoare, cu bob de diverse culori, pt.la anu' pastrez oloaga cu bob rosu-pt.ca e deoasebit de productiva si 2 cataratoare: bob lila cu pete mov si cea chinezeasca alba cu bob mare pt.ca-s productive si intelegi ceva din boabele alea...)
-dovleci: de multe feluri, turcesc si placintar de mancat si o gramada de dovleci decorativi, plus zuchinni
-am cateva fire de pepene galben (am 2 pepenasi pe care ii astept sa se coaca) si de pepene rosu (astia-s intarziati...cred ca ies doar de pus la murat pepenasi)
ceapa, usturoi, bucuioc, cimbru, leustean, patrunjel, etc.
pe randurile de vita de pe care am scos ceapa am pus iar fasole fideluta oloaga (fix inainte de ploi si a rasarit foarte bine)