CORAL-furnizor trandafiri

madairina

Member
A sosit si coletul meu dar prin posta asa cum am specificat. Trandafirii pomisor arata foarte bine cu tulpina foarte groasa. Sunt super. Abia astept sa ii vad infloriti.
 

Luciana35

Member
am primit si eu coletul de la Coral dar nu sunt deloc multumita. Cel mai mult m-a suparat faptul ca am comandat si am platit sase trandafiri dar de primit am primit doar 5 si nu l-am primit tocmai pe ala pentru care am facut comanda, cel cu flori lila (Mainzer Fastnac sau cam asa).Dupa ce am primit coletul am sunat la nr. de mobil de pe site si mi-a raspuns un domn care parea cam ofensat ca am indraznit sa fiu nemultumita, totusi intr-un final, dupa ce i-am spus ca am sa ii fac reclama negativa pe unde am sa apuc, mi-a promis ca imi va trimite trandafirul lipsa pe cheltuiala firmei. Asta se intampla acum doua saptamani dar nu am primit nimic de atunci, am sa sun iar maine sa vad ce mai zice :?
Ce m-a uimit a fost faptul ca atunci cand am spus ca lipseste un trandafir a verificat si a spus ca e adevarat, s-a notat ca desi comanda era de sase trandafiri au trimis doar cinci....dar din suma de plata nu au scazut pretul trandafirului lipsa :cry:
 

anasstasia

Active Member
Foarte urit din partea lor. Adica erori pot exista oriunde, insa felul in care le tratezi si le rezolvi asta spune tot despre tine si despre ceea ce reprezinti. Neaparat sa iei legatura cu ei si sa le atragi atntia ca nu ti-au trimis trandafirul. Urit....
 

Luciana35

Member
Vreau sa va spun ca cei de la Coral s-au tinut de cuvant si mi-au trimis trandafirul care a lipsit din comanda. Inainte de al primi am fost sunata de domnul de la firma care mi-a spus ca a intarziat din cauza ploilor si ca mi-a trimis trandafirul prin curier fara niciun cost.
Deci, daca mai infloresc si culorile care trebuie....asta daca se prind....imi trece supararea de tot :)
 

simali

Member
Si eu am comandat de la Coral. De doua ori. Odata in primavara 2009 si odata in toamna aceasta. Cei din primavara (niste Jasmin cataratori) s-au prins imediat, sunt foarte vigurosi, cu frunze lucioase, flori in culoarea comandata, ce mai, splendizi trandafiri! Bine ambalati, cu eticheta si cu poza. Sper sa fie si cei din toamna tot asa.

Mentiune. Daca dai comanda de pe site primesti un email automat de confirmare ca vei primi ce-ai comandat. Daca la acel email vrei sa faci modificari (sa ceri de pilda livrare prin curier, sa modifici modul de ambalare, sa mai ceri un trandafir, etc.) nu-ti raspund si primesti ceea ce ai comandat initial, in conditiile comandate initial. Eu imi imaginez o firma cu un singur nene, "one man show" care nu-si bate capul cu dealii. Da' macar tipu' e eficient, ce sa zic...
 

maxie

Member
In cat timp au ajuns trandafirii de cand ai comandat ?Eu nu am primit mail de confirmare a comenzii,cu toate ca le-am scris si i-am rugat sa-mi confirme.Asta ,ca sa mai pot trimite odata comanda si sa ajunga trandafirii acum in primavara,nu la vara.Sa insist si cu un telefon -doua?
 

adrianam

Well-Known Member
In cazul in care faci comanda pe site-ul lor, iti da automat un numar la comanda si iati trimite si un mail de confirmare la adresa de mail data de tine.
Daca ai acest numar de comanda poti sa discuti cu ei.
Daca doar le-ai scris un mail, atunci nu cred ca a avut cineva timp sa-l citeasca pentru ca acum este perioada de activitate maxima.
Si eu astept o comanda de la ei facuta pe 17.03.
 

maxie

Member
Am reusit sa fac comanda.Pt.scurt timp nu le-a mers site-ul ,dar m-am lamurit la telefon cu dansii si am primit automat mail cu numarul comenzii.Abia astept sa-i primesc.Au spus ca vor veni intr-o saptamana sau doua.Chiar daca vor veni si in 3 saptamani tot vor avea un timp bun pt. a se prinde.
 

adrianam

Well-Known Member
Am primit trandafirii vineri, iar sambata i-am plantat la munte.
Toti aveau cate trei ramuri si 3-4 muguri mici porniti.
Astept acum sa vad cum evolueaza.
 

adrianam

Well-Known Member
Comanda am facut-o pe 17 si am primit-o pe 26- prin Fancurier pentru ca asa ma optat.
Am insistat cu cateva telefoane ca sa mi-o trimita pana pe 26 altfel cred ca o primeam saptamana aceasta si ar fi trebuit sa-i tin prea mult impachetati pana sa-i plantez.
 

maxie

Member


Am primit comanda de trandafiri Coral.Pot spune despre ei ca sunt super seriosi.Am comandat pe 26 si ieri puteam sa-i ridic de la posta.Deci 6 zile,fara sa sun sau sa le scriu in mod special.Doar comanda oficiala online.Sunt in turba si toti au fost pusi intr-un sac mare de plastic si intr-unul de hartie groasa.Arata bine,nu lipseste niciunul,toti au 3-4-5 ramuri si mugurasi,etichetati si in plus un pliant cu instructiuni si cu toate soiurile lor.Pana acum au de la mine nota 10 cu un mare plus.
 

v.cristina

Active Member
si eu am cumparat de la ei si pot sa spun ca sunt foarte seriosi cu toate ca prima data ,acu vreo 2ani, ma dezamagisera complet
 

Luciana35

Member
Trandafirii mei de la Coral, cumparati in toamna, arata super...sunt mai in forma decat cei pe care ii aveam inainte. Oare am sanse sa vad flori de la ei in vara asta (macar sa vad daca sunt la fel cu pozele) :?
 
Sus