Dedeman

dumitza

Member
Mai nou avem si noi la Slatina Dedeman,dar nu aduc cine stie ce flori,iar pomi nu am vazut deloc.Aveau vineri,trandafiri,dar erau doar thea.si unu sau doi poliantha.Am luat si eu Reine de violettes cu 6,78 lei :dans: .La bulbi nu am gasit nimic spectaculos,aveau ceva pungute dar si crini si tot ce aveau erau culori uni,nu mi s-au parut deloc deosebite :astept: .As vrea si eu arbusti fructiferi,magnolii,ceva arbusti deosebiti pt gradina....Mai scrieti pe aici cele care vizitati mai des Dedemanul ca poate baga la toate aceeasi marfa si dau si eu fuguta. :hug:
 

adrianam

Well-Known Member
Vineri aveau clematite Rouge cardinal si Hagley Hybrid la 18 lei, in ghivece destul de micute, dar mai mari ca cele de la Yurta. Erau pornite in vegetatie. Am luat si eu Rouge Cardinal si am plantat-o sambata. Sunt curioasa daca a rezistat ca la noi au fost -1 gr.C.
 

dumitza

Member
Au adus si la noi o gramada de flori intre timp...de cand nu am mai scris.Am luat kiwi issay si inca unul,pom de stafide si alte nebunii.Acum ultima noutate erau bujorii(coral si unul rosu).Am luat si eu unul coral cu 20 de lei pt sora mea.Aveau magnolii de 3 dimensiuni,la 49,70 si inca un pret.Aratau super bine,fata de cele la cutie la 22 de lei.
Au atatea frumuseti pe acolo ca imi e si frica sa mai merg.Aveau si pomi si trandafiri si clematite.....si multe altele.
Sunt in culmea fericirii ca avem si noi de unde lua plante frumoase.
AAAAAAAAA..............aproape uitasem.Aveau licyum barbarum la 20 de lei.
 

nick1971

Active Member
Azi, la Ploiesti, erau trandafiri la ghiveci Tantau la 19 lei, iar alte soiuri la 16 lei (Cassanova, Mr. Lincoln...) aratau foarte bine si cu boboci
 

miki70

Active Member
Eu caut un portocaliu shrub sau floribunda, ati vazut??? Daca ma duc ma uit ca, curca beata pt ca nu-i cunosc dupa denumiri.
 

miki70

Active Member
Multumesc mult pt informatii, maine ma duc dupa el. Te tog mai spune-mi dc e la ghiveci, pretul si dc e in hala de afara, sa ma duc fix la el :rofl:
 

mirceaspc

Active Member
Moderator
Cu placere! Era la ghiveci in hala de afara parca la 19 lei. Scrie trandafiri Tantau si sunt de la Yurta. Mai aveau si alte soiuri. Si alti trandafiri la ghiveci.
 

miki70

Active Member
Gata, mi l-am luat pe Chippendale, am cautat unul mai stufos dar nu prea erau . La casa avea alt pret decat pretul afisat in hala, am dat pe el 19.51 ron iar in hala era afisat cu 15.51ron

Multumesc mult Mircea :rose:
 
Sus