Discutii despre gazon

mircea g

Member
Care este smecheria la gazonul care nu infrateste , deci nu se dezvolta normal , ci mai mult sub forma de " smocuri " ????
 

lelia

Well-Known Member
,,Șmecheria" este ca nu formează acel covor dens și uniform care place ochiului. Amestecurile de gazon sunt realizate din diferite specii de graminee in functie de tipul de gazon de care avem nevoie ( de umbra, rezistent la secetă, pentru terenuri de sport, ornamental etc.). De regula amestecurile au in compozitie doua sau mai multe specii in proportii diferite, tocmai pentru a obtine un gazon uniform și aspect placut .
 

mircea g

Member
Logic ca am un amestec diferit , caci asa vin toate ...
Problema este ca indiferent de incercare rezultatul este acelasi .
Cred ca se intelege ca nu discut despre parcele gazonate ( nu le apreciez financiar ) ci mici spatii gazonate .
 

Chasld

New Member
Mi-ar plăcea să amenajez un teren de fotbal în curtea mea. Îmi place să joc fotbal cu fiul meu în timpul liber, iar uneori îmi place să joc și eu fotbal și să susțin echipa mea favorită. Ce părere ai despre fotbal?
 

Erryshica

New Member
Fotbalul este unul dintre jocurile mele preferate, variațiile de modul în care poți și ar trebui să-l joci sunt minunate și mă uimesc mereu. Recent am găsit un site grozav cu care cred că pot începe să câștig bani. Cred că se numește https://mightytips.ro/case-de-pariuri/cash-out/ și analizează casele de pariuri care sunt dispuse să ofere condițiile lor de pariere.
 
Sus