Florile din Gradina 2014

LadyBug

Well-Known Member
Ca intotdeauna, Bradut, ai niste poze superbe... sa fie si aparatul de vina, si cine il manuieste ;-)
 

bradut

Well-Known Member
Si aparatul e de vina, si frumustea plantelor, si straduinta mea de a scoate in evidenta ceea ce este incantator. Natura trebuie surprinsa in toata splendoarea ei. Chiar merita efortul. :)
 

LadyBug

Well-Known Member
Sunt foarte bine gandite aranjamentele din gradina, si spatiul e asa de frumos amenajat ca te minunezi. Parca ai ochi de specialist, nu amator...
 

bradut

Well-Known Member
Nu arata chiar toata gradina pe gustul meu. Mai am de "reparat". Oricum, nu stiu daca voi ajunge sa fiu multumita pe delpin.

Aparatul foto nu este din ala super grozav. Il am de cativa ani, iar intre timp au iesit modele mult mai performante. Este un Fujifilm FinePix S5700. Insa eu ma descurc binisor cu el.
 

LadyBug

Well-Known Member
oho, ce de caise, ai mei nu prea au rodit anul asta mai deloc!
Frumosi hemerocallisi!
In penultima poza e un maces ori un fel de trandafir special?
 

claude

Well-Known Member
Moderator
bradut, poti sa furi cat poti manca ;-)

LadyBug, e un trandafir, doar ca e cu flori simple. Si se poate spune ca e special, pentru ca e foarte frumos si, spre deosebire de maces, reinfloreste foarte bine!
 

laural

Well-Known Member
Ce frumosi sunt !
Al doi-lea din ultimal rand cine e ?
Eu nu prea am trandafiri in floare, i-a zapacit ploaia....si pt. ca nu -mi place sa vad trandafiri patati i-am taiat pe toti...
Echinaceea e inflorita si in august ?
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Multumesc, fetelor! Trandafirul al doilea este Mind Games si al doilea de pe ultimul rand e Blue for You (o sa le scriu numele fiecaruia in album). Laura, echinaceea a inflorit tarziu la mine, acum o luna, asa ca de-abia acum e la apogeu :)
Si trandafirii mei sufera de patare neagra, unii mai putin spre deloc iar altii mai au un pic si chelesc de-a binelea - cel mai rau parca sunt englezestii (Abraham Darby, Heritage, Mary Rose, Glamis Castle...urmati de trandafirii vechi - Felicite Parmentier e chinuit de-a dreptul, de exemplu, a facut si un pic de fainare peste patarea neagra).
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Laura si la mine echinaceele sunt in plina floare desi au inflorit inaintea lui Mada.Tin mult timp asa ....deci .treci la cumparaturi :giggle:
 
Sus