hoya campanulata

dianatm

Member
Am un butas care creste groaznic de greu si pot sa iti spun ca este mult mai deosebita fata de celelalte hoya, adica frunze sunt mult mai subtiri nu sunt asa carnoase ca la hoya in general.
 

poxicuta

Active Member
campanulata vs wallichii

si eu am un butas de wallichii care este foarte asemanatoare cu campanulata , campanulata este crem , wallichii este alba si florile putin mai mari
 

Roxana Peled

Active Member
Eu mi-am luat una din asta din ThailandaA reactionat foarte prost la adusul de afara in camera de hotel cu aer conditionat. S-a ingalbenit aproape toata. Acum insa vad ca e ok, se pare ca ii place mai mult in Romania decat in Thailanda la hotel. :rofl: Am taiat-o (nu incapea in bagaj) si a dat mugurasi noi. Si butasii s-au prins foarte usor.

Pe de alta parte Imperialis ma scoate din minti. Pentru asta insa va trebui sa caut topicul ei :rofl:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Ce flori frumoase are :indragostit: Eu chiar evit sa ma uit pe topicurile cu plante de apartament, mai ales pe cele cu hoya, ca-s grozave dar eu n-am nici spatiu nici conditii pentru ele :roll:
 

Roxana Peled

Active Member
Cine stie ce spatiu nu am nici eu dar mi-a ramas gandul la ele de mai multi ani de cand le-am vazut prima data in piata si nefiind foarte scumpe am zis sa incerc si eu. Cu campanulata sunt optimista in momentul asta pentru ca par sa se fi prins si butasii si planta mama.
 

Roxana Peled

Active Member
Sunt minunate! :indragostit:
Planta mama infloreste in valuri non stop, mai ceva decat carnosa! Si face si multe flori.
Din pacate eu nu am fost niciodata acasa cand a inflorit iar mama si amica mea care are grija de flori mi-au facut poze cam tulburi :( asa ca nu am postat niciodata. Puiutii obtinuti din ea nu au inflorit inca.
 
Sus