Identificare Trandafiri

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Aimee a spus:
Caramell a spus:
Sissi are o culoare mai deschisa. Eu cred ca nu e el :)
Tea hibrizi mov sunt o multime, doar dupa floare nu iti poti da seama care e. Mai trebuiesc poze cu tufa, detaliu frunze, spini...
A avut si flori mai deschise in vara, dar nu mi s-au parut relevante pentru ca trandafirul a stat pana acum in ghiveci. In acest caz voi reveni cu poze, dar probabil anul viitor. Multumesc.
Aceasta e culoarea pe care o are trandafirul meu acum, in octombrie, cand florile nu apuca sa se decoloreze de la soare.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Dea, al meu sigur e Mainzer Fastnacht, alias Sissi. Este luat de la Coral. Aveam insa dubii in legatura identificarea trandafirului lui Aimee:
Aimee a spus:
Am cumparat acest trandafir acum vreo 2 ani dintr-un magazin sub denumirea Blue Queen. Seamana cu Sissi, dar nu sunt sigura daca acesta este. Va rog daca ma puteti ajuta sa il identific. Prima fotografie e facuta fara blit, urmatoarele doua sunt facute cu blit. Parfumat, as zice mediu spre puternic. Multumesc.

http://alienor.sunphoto.ro/Trandafiri/82484458
http://alienor.sunphoto.ro/Trandafiri/82484459
http://alienor.sunphoto.ro/Trandafiri/82484460
Superb a inflorit Mainzer Fastnacht-ul tau. Si pare ca s-a mentinut bine si pe canicula. Il credeam mai sensibil. Al meu e acum in octombrie la prima inflorire pe anul acesta, nu prea i-a priit arsita.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Da, ar putea fi. Mai târziu voi compara frunzele cu cele ale trandafirului meu si îţi spun dacă corespund si ele.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Cu placere, Ramona.
Iulia, Coral nu mai pune in vazare toamna aceasta trandafiri Kordes. Intreab-o pe Maria (user Clematite) daca il gaseste pe undeva.
 

R@MONA

Active Member
Mi-ar placea mie! Poza o aveam salvata in calculator, dar nu stiam cum se numeste trandafirul; e trecut pe lista de achizitii pentru la anul! :evil:
 

gabrielais

Active Member
:evil: asa ziceam si eu ca n-am loc...plangeam de zor ca n-am unde sa-i platez pe cei de anul acesta...dar la cat gazon am scos imi permit cativa si la anul.. :marfa:
 
Sus