angela draganoiu
Active Member
ai mei plantati asta toamna abia au iesit din pamint. sa fi fost mai frig la Cipmina ? decit la Cariova sau am gresit eu cumva :?
Nu ai greşit cu nimic, Angela. Cred că deja ţi-au "confirmat" ei acest lucru. Şi eu am păţit la fel cu cei cumpăraţi şi plantaţi în toamnă. Obişnuită fiind cu ceilalţi pe care îi aveam în curte că sunt mereu cu frunzele pe afară mă aşteptam să le dea frunzişul mai repede. Dar n-am aşteptat degeaba... odată dat colţul frunzei în primăvară, în scurt timp m-am şi bucurat de flori:angela draganoiu a spus:ai mei plantati asta toamna abia au iesit din pamint. sa fi fost mai frig la Cipmina ? decit la Cariova sau am gresit eu cumva :?
Isabella, şi muscarii mei fac în fiecare an seminţe. Eu le las să cadă în jurul plantelor-mamă, pe care oricum nu le deranjez cu săpatul. Astfel se obţin noi plante. Nu le semăn în altă parte deoarece fac frunziliţe atât de firave iniţial, că le-aş putea tăia la săpat sau smulge, considerându-le fire de iarbă.isabella Posted: Mon Mar 23, 2009 2:55 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Deci, ce fac cu semintele de muscari ? Nu a avut nimeni vreo experienta similara ?
și vei putea să îi plantezi fără probleme pe sub trandafiri.gabrielais a spus:la mine au scapat de harlet numai cei albastri![]()
http://gabrielabis.sunphoto.ro/primavara_2013/88524454
anul acesta, cum nu va mai trebui sa scormonesc toata gradina pentru a planta trandafiri, voi reface straturile cu bulboase..si voi lua mai multi muscari; dau gradinii un farmec aparte![]()