studiu de caz trandafir STERLING

oncilica

Member
M-ati corupt si pe mine !!!!!!!!
Bunica lui este mandra posesoare a unei tufe nou noute de Sterling! ( asta ca sa o mai imbunez dupa ce i-am tuns toate tufele de trandafiri)

Abia astept sa il vad mare, plin de flori! Al meu sot abia asteapta sa ii faca poze.. fiecare cu stolul lui de pasarele!

Acu.. mai pe aratura: vreau sa ma laud! Am pus asta toamna "la plesneala" 12 lastari de trandafir la prins. Nu stiu daca a fost din dragoste sau din suferinta ( aveau niste spiiiiini..) dar s-au prins absolut toti! Inca nu le-am dat jos borcanul.. dar lastarii noi ciocaneau in geam!
 

Fleur

Active Member
Mai lasi borcanul si luna vii toare pe ei oncilica, eventual taie fundul unor PET-uri si acopera-i ce ele sa aiba unde sa cresca si sa poti lua dopul sa-i aerisesti si sa-i inveti treptat cu temperatura de afara.
 

mymo

Active Member
Si eu am primit de la Gabiuta anul trecut :hug: s-au prins toti,au batut in geam si le-am dat petul jos de vreo 4 zile.Acum vad ca voi ii mai lasati cu petul :(
Asa arata:
 

Fleur

Active Member
Pune-le "caciula" inapoi mymo ca se anunta iarasi temperaturi negative noaptea si ar fi pacat sa-i pierzi.
 

mymo

Active Member
Le-oi pune,numai sa ajung la ei....tare-i greu cand gradina-i intr-un loc si eu sunt in altul :(
 

oncilica

Member
Eu i-am pus caciulita preventiv... ca e tot departe.. la munte.
Abia astept sa vad cat e de albastru, desi pe ambalaj arata ... MOV!
 

mg

Member
oncilica a spus:
Nici o veste de la voi? S-au prins? cum le merge?
Prematur de spus ceva ...Au inceput sa se miste dar desi ziua este mai cald , noptile sint reci asa ca " merg " greu . Asteptam . Asta este cea mai urita perioada , asteptarea , pina vedem rezultatele cu noile plante plantate ! :)
 

lelia

Well-Known Member
Dupa mai bine de trei saptamani de la plantare ,abia daca s-au ivit niste urme de mugurasi ,sincer ma asteptam sa porneasca mai repede :(
 

oncilica

Member
OH DAAAAAAAAAAAAAA
Al meu e la munte, nu pot da detalii inainte de Paste, dar bunica lui zice ca nu pare sa fi inghetat 8)
 
Sus