Dea
Active Member
Multumesc daisy! Twist-ul este un trandafir frumos, astept sa vad cum va evloua!daisy111 a spus:Sunt de vis!!!Superb Twist-ul!![]()

Multumesc daisy! Twist-ul este un trandafir frumos, astept sa vad cum va evloua!daisy111 a spus:Sunt de vis!!!Superb Twist-ul!![]()
Multumesc mult nina! Double Delight, este foarte florifer, iar parfumul puternic, forma florilor si nuantele ametitoare, mereu in schimbare, ma determina sa-l pun in top 10 trandafiri de nelipsit in orice gradina.nina77 a spus:Absolut superbi!Double Delight e de vis![]()
Multumesc mult Doina!ghia_don a spus:Superbi !![]()
Se vede ca soarele tau nu e asa arzator ca al meu.. trandafirii tai arata minunat !!![]()
Multumesc mult Mircea! Adevarul e ca orice trandafir matur face spectacol in apogeul infloririi!mirceaspc a spus:Double Delight, Graham Thomas sunt trandafiri care pot face spectacol in orice gradina dar si miniaturii sunt minunati.![]()
Roxana draga, stai ca ... nu stiu ce cuvinte critice ai avut la adresa lui GrahamRoxana Peled a spus:Ok, imi retrag cuvintele (critice) fata de Graham Thomas![]()
E un trandafir care se scutura repede, mai ales cand e cald, dar face intr-adevar o carutza de boboci noi in asa fel incat ramane inflorit o perioada destul de lunga de timp.
Al tau e superb! Si Double Delight!![]()
Mare dreptate aidaisy111 a spus:Ce-mi place sa ma plimb prin gradina ta.![]()
![]()
![]()