andreea laura a spus::hipnotizat:
Ce e minunatia roz din poza a 3-a, randul de jos?
Pai, e un maces (i-am zis Wild ca nu stiu cum se numeste) iesit dupa ce am pierdut un trandafir, si l-am tuns eu asa, ca sa pun o clematita pe el. Acum nu mai are flori, dar e imbracat in Blue Angelmonika 82 a spus:Superbi!Mi-a atras atentia Wild Rose, il aveti in oferta din toamna?Multumesc!![]()
lelia a spus:Numai frumuseti !!! sunt deosebiti !imi plac toti dar ii ador pe cei simpli,euforia ,hanseat ,litte artis .....absolut ,,deliciosi ”
![]()
iLuna e o draguta ....vad ca ii pac plimbarile printre roze ,e gradinarul sef![]()
![]()
Eu de regula pun la "Florile din gradina 2014" atunci cand am doar cate o poza din fiecare tip sau la topicul fiecarei plante cand am o colectie. Ca la caldaruse de exemplu ... am 5 caldaruse inflorite, pun la caldaruse (Aquilegiaclematite a spus:Voi pe unde puneti alte flori, dupa varietati, in topicurile lor?
Ar fi tare bine, ca sa putem sa ne inspiram unii de la altii. Mie mi-ar placea sa ma uit prin alte gradini sa ma inspir ca nu ma prea ajuta bibilicaRoxana Peled a spus:Eu de regula pun la "Florile din gradina 2014" atunci cand am doar cate o poza din fiecare tip sau la topicul fiecarei plante cand am o colectie. Ca la caldaruse de exemplu ... am 5 caldaruse inflorite, pun la caldaruse (Aquilegiaclematite a spus:Voi pe unde puneti alte flori, dupa varietati, in topicurile lor?)
Ma gandeam insa acum cateva zile ca mi-as deschide un topic cu gradina mea. Asa cum avem topicuri cu trandafirii fiecareia dintre noi am putea avea si topicuri cu gradinile fiecareia in care sa punem toate florile la un loc si poze cu ansambluri si asa mai departe. Uite, chiar o sa ma duc sa deschid unul ... doar sa vad unde sa-l pun![]()