Am deschis acest topic deoarece nu l-am mai gasit pe cel vechi. Daca am gresit va rog sa-l stergeti.
Am cuparat ''o legatura'' de busuioc in piata si intrebarea mea este: Daca iau semintele pot sa le plantez acum sau astept pana la primavara?
cred ca da , daca are conditii optime nu are de sa nu creasca
dar eu am busuioc de camera , nu a inflorit niciodata , tot timpul este verde iar la atingere imprastie un miros placut .
pai ... diferenta ? , eu l-am tinut mereu in vegetatie pentru ca mi-a placut cum arata este asa finut iar in momentul cand l-am atins si udat a imprastiat un mios placut .
nu am folosit la mancare niciodata . ma gandeam ca daca vrei busuioc la ghiveci iti pot trimite cateva fire
Sini, busuiocul tau face seminte cu siguranta. eu am la servici in curte un ghiveci imens cu astfel de busuioc si e plin de flori si seminte. am avut si eu anul trecut dar l-am pierdut odata cu venirea figului.
Fetelor puneti un ghiveci cu b usuioc in dormitor,nu msi vin tantarii.
Cine are gradina cu legume sa planteze primavara busuioc printre vinete,nu mai stau gandacii de colorado pe vinete.
hmmm...nu prea mai stiu cand mi-a trimis geamby semintele...pe la inceputul lui iunie..au rasarit in 2-3 zile...si nu le fac nimic special...uneori le pulverizez..cand sunt eu darnica...seara tarziu...si le ud...si nimic mai mult.
In ghivecelul ala sunt 8 fire de busuioc pitic.
nu stiu...ii prima experienta cu busuiocul pitic..o sa incerc...desi cred ca are si el un ciclu de viata...sper ca dupa flori...sa am seminte..este maximul la care sper- si as fi satisfacuta