Eu zic ca merge si ingrasamant pentru flori.Pana la urma este un ingrasamant....Daca vanzatoarea ti-a recomandat sa-l diluezi, inseamna ca poate sa arda radacinile.Stim cu totii ca radacinile orhideelor sunt foarte sensibile....Daca nu gasesti altceva, cumpara ingrasamant pentru plante cu flori.Nu se intampla nimic rau!andreiacamelia a spus:Am intrebat la florarie de ingrasamant pentru orhidee si mi s-a raspuns ca pot folosi si din cel pentru plante cu flori, dar un pic mai diluat. Merge? :?
Cu placere! Sunt convins ca nu se va intampla nimic rau...Am pus si eu ingrasamant pentru plante cu flori la orhidee si nu au patit nimic. Asta se intampla pe vremea cand nu se gasea pe piata ingrasamant pentru orhidee.andreiacamelia a spus:Merci Cristian. A tinut sa mentioneze ca trebuie diluat mai mult
Tare faza Andreia... Hai totusi sa fim seriosi! :twisted: :mrgreen:andreiacamelia a spus:Aaa, stai linistit ca si la noi in "muncipiu" nostru sunt chestii de care intrebi si se raspunde cu datul din umeri!
michaela a spus:Am o mare nelamurire... din mai tot ce-am gasit pe net ingrasamintele pentru orhidee trebuie sa contina 20-20-20, sau 30-10-10 :? acum ce sa zic la noi n-am gasit ceva cu o asa doza....voi?
Chiar eram foarte curioasa de calitatea acestui produs, fiindca sunt tentata si cred ca o sa iau si eu!akhalteke a spus:Deci, s-a facut aproape o luna de cand am comandat ingrasamantul pt. orhidee de la Life-Care. Deocamdata sunt multumita, phale pe care am primit-o de la Michaela isi tot deschide la boboci, iar cea pe care o am de 1 an de la soacra-mea da frunzulita noua si am descoperit si un muguras de tija noua. Pretul e destul de ok.