Buna dragilor, sant convins ca fiecare avem pe undeva niste ziduri mai putin aspectoase care s-ar preta la o acoperire cit de cit aspectoasa si nedistructiva.
Cred ca sant mai multe tipuri de liane cu frunze si/sau flori frumoase dar sant cam putine care se catara singure pe zid .
As incepe cu o lista aici, pt ca am descoperit citeva recent care imi par foarte faine, schizophragma si bignonia.
Sant si citeva siteuri care sant dedicate acestor plante dar de obicei nu le au pe toate listate aici.. .au insa diversitate la varietati
Cred ca sant mai multe tipuri de liane cu frunze si/sau flori frumoase dar sant cam putine care se catara singure pe zid .
As incepe cu o lista aici, pt ca am descoperit citeva recent care imi par foarte faine, schizophragma si bignonia.
Sant si citeva siteuri care sant dedicate acestor plante dar de obicei nu le au pe toate listate aici.. .au insa diversitate la varietati
Façade greening with stainless steel wire rope systems - Info and shipping
Façade greening with and without climbing plant support systems: All from one provider! Climbing plants for sale, wire rope made of high grade stainless steel and accessories.
www.fassadengruen.de
Nume | Nume stiintific | Ciclu temporal | Persistenta Frunze | Flori | Culoare | fructe | Toxicitate | Nativa din |
Iedera | Hedera helix | perena | Vesnic verzi | acceptabile | da | peste tot | ||
Hortensie Cataratoare | Hydrangea anomala subsp. petiolaris | perena | cazatoare | spectaculoase. | ||||
Liana Canadiana | Parthenocissus quinquefolia | perena | cazatoare | Nu | America N | |||
Iedera de Boston | Parthenocissus tricuspidata | perena | cazatoare | Nu | America N | |||
Schizofragma | Schizophragma hydrangeoides | perena | cazatoare | Spectaculoase | Asia | |||
Vita cruce | Bignonia Capreolata | perena | vesnic verzi | Deosebite | Americi | |||
Luleaua turcului | Campsis Radicans - | perena | cazatoare | Spectaculoase | Americi | |||
Euonymus catarator | Euonymus fortunei | perena | vesnic verde sau cazatoare | acceptabile. | ||||
Cobaea | Cobaea Scandens | anuala | cazatoare | Deosebite |
Ultima editare: