Planteo - bulbi de flori Olanda

LadyBug

Well-Known Member
Va rog sa-mi spuneti contul pe privat, de preferat Raiffeisein, ca e cel mai aproape de mine, sau Transilvania, sau ING, sau BRD, in aceasta ordine :) , ca sa am timp maine sa ajung dim :)
 

LadyBug

Well-Known Member
Am primit mesajul, insa eu luni pe 28 sunt plecata din oras, la fel si vineri, 2 oct, si lunea urmatoare, deci cred ca voi ajunge martea asta, dau mesaj apoi Poate fi trimis dupa aceea pachetul, ii voi ruga pe parinti sa-l ia, oricum sunt bulbi si nu se strica daca stau cateva zile pe la posta, nu-mi fac griji
 

LadyBug

Well-Known Member
Azi pornesc si eu catre banca, nu am reusit pana acum ca am mai fost plecata si a si plouat, a fost frig si vant, acum cel putin nu mai ploua si nu mai e vant asa puternic, chiar daca e frig, dau mesaj dupa ce pun banii si apoi se pot pune la posta si bulbii, cred ca cel mai sigur luni, ca sa ajunga pana joi.
 

LadyBug

Well-Known Member
Gata, am ajuns la banca, sper ca se vad banutii si ca e calculat corect, astept confirmare, coletul poate fi deja trimis, daca nu sunt eu acasa il iau parintii de la Posta. Multumesc mult
 
Planteaza acum in ghivece pentru a inflori de sarbatori! Bulbi foarte, foarte mari, circumferinta bulbi 34/+ cm! Fiecare bulb va avea cate 3 tije florale cu multe flori pe fiecare tija! Bulbii de amaryllis (hippeastrum) NU necesita ingrijire speciala! Garantam respectarea soiului! Livrare rapida si ieftina prin Posta sau Urgent Curier! Va asteptam! Va multumim!
http://www.planteo.ro/bulbi-hippeastrum-amaryllis

red-pearl-0002.jpg
 
deci daca le plantez in ghiveci, pe balcon, vor inflori, iar in primavara le pot transfera in gradina? :think:
Va referiti la narcise sau la amaryllis? In anumite conditii, narcisele pot fi plantate in ghiveci si tinute pe balcon, daca balconul este inchis, dar fara sursa de caldura. Ideea este sa nu inghete bulbul. In pamantul din gradina, bulbii sunt mai bine protejati, in schimb ghiveciul este mai expus la ger, daca balconul nu este inchis. Este discutabil. In orice caz, pentru inflorire, narcisele au nevoie de o perioada de frig pentru inflorire, dar nu inghet excesiv.

In ceea ce priveste amaryllis-ul, nu va rezista in balcon. Ei sunt deja pregatiti pentru inflorire, dupa 3 - 5 saptamani de la plantare, bulbul va face flori.
 
Sus