Sa-mi cer scuze pentru absenta indelungata ar fi extrem de putin... mai ales ca voi lipsi si in continuare.
Chiar ma mir ca-mi mai pot accesa contul (la fel cum ma mir de faptul ca inca figurez ca "moderator", lucru care nu mi se pare normal) dupa atata timp si cred c-ar trebui facut ceva in acest sens. Nu am apucat sa fac nimic din ce am promis pentru acest forum, sau macar sectiune.
Pentru apropiatii care se intreaba, in plan personal sunt(em) ok. Am trecut peste unele hartoape, iar cand spun AM, folosesc pers. I plural.
Pentru cei care m-au cautat in diferite moduri, pe mail, tel... si cam atat ca altceva n-am
, promit ca voi incerca sa-i regasesc. Au avut loc ceva schimbari si am pierdut multe contacte... Iar de unii, chiar mi-e dor!
Legat de bonsai, merg inainte, am studiat enorm in timpul scurs de la ultima mea aparitie pe aici si concluzia e ca simt c-am atins un alt nivel. Pentru forum nu e "de bine", pentru ca-mi dau seama cat de idiot eram cand eram vocal. Voi ramane tacut in continuare pentru ca, evident, la un alt nou nivel, imi voi da seama cat de idiot as fi acum sa cred ca pot spune ceva despre bonsai.
E laitmotivul "cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama cat de putin stii".
Si la urma urmei, bonsaiul e relatia intrinseca dintre om si planta... nu e nevoie de altceva (sau altCINEVA). Cine vrea cu adevarat sa invete, invata oricum, fara forumuri, fara "blondele intreaba, brunetzii raspunde"
.
Inca o data, imi pare rau de absenta, imi pare rau ca am ajuns sa ma simt strain pe-aici.
Toate cele bune si plante frumoase