Stimulatori pentru pornirea infloririi

A

Anonymous

Guest
Pe mine m-a sfatuit o vanzatoare (bine intentionata) de la o florarie din oras sa nu folosesc asa ceva, ca sunt precum dopajul la sportivi. :roll:
 

roxy

Member
eu am cumparat pentru o guzmania care de 2 ani nu vrea sa faca nimic. dar nu l-am folosit decat putin, probabil de aia nu a dat rezultate. acum folosesc o solutie pentru plante cu flori. le ud la 2 saptamani.
 

IoanaM

Member
Tocmai de aceea am intrebat, pentru ca mi s-a sugerat sa folosesc, insa inainte de asta as vrea sa stiu care sunt experientele/parerile voastre.... Nici mie nu mi se pare super ok folosirea lor, insa ...
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Exista stimulatori de inflorire. Unul ar fi Vitaflora 5. Este o sticluta mica si costa in jur de 5 lei noi. Ai instructiuni pe eticheta.
 
A

Anonymous

Guest
Stimulatorii au rezultate foarte bune, daca nu faci exces. Adica un capacel ca 2 l apa. Toate muscatele au fost fericite cu Vitaflora 5.
 

bibacj

Member
Am folosit anul trecut Flortis am fost foarte multumita. Anul acesta l-am alternat cu Vitaflora 5. Hibiscusii au toti boboci, petuniile arata foarte bine.
 

gildi1

New Member
rasp

si eu folosesc vitaflora 5 si sint multumita.am mai cumparat de citeva zile ingrasamint foliar 2-2-2 "fertcomplex C,am auzit ca e f bun la un pret f bun(cam 10 lei/l) si contine aceeasi substante ,ba cu una in plus fata de vitaflora.(desigur alta concentratie) asa ca va primi si peluza de iarba o mica gustare.............va salut
 

sicamin

Member
Eu am folosit BIONAT doar la lamai si portocal. Au dat o multime de lastari noi dar de inflorit inca nimic.
Lamaiul are al patrulea an de la altoire si inca nu a facut fructe,poate va rodi acum .
 

Alinuca

Member
Oricum lamaiul si portocalul nu infloresc asa repede.Ma refer in comparatie cu muscate,begonii.

Le-am stropit pe toate pe seara.Am pus un dop la 1l de apa.Sper sa dea rezultate.
 

simona2

Member
Eu am folosit Vitaflora pentru stimularea infloririi dar deocamdata nu am observat nimic spectaculos.
 

simona2

Member
Am cumparat Bionat -ingrasamant foliar concentrat cu extract natural din plante . Credeti ca este bun ?
 

Roxana

Active Member
As vrea sa cumpar si eu un stimulator pentru inflorire, dar nu stiu care este mai bun. Imi puteti recomanda ceva?
 

simona2

Member
Si am cumparat si un pliculet cu Revital- ( bioregulator ) .Scrie ca este indicat si pentru inflorire abundenta si continua a plantelor purtatoare de flori .
 

Roxana

Active Member
Poate trebuie sa ai putina rabdare. Ce scrie pe ambalaj- La cat timp infloreste?
As vrea si eu sa cumpar, dar nu stiu...
 

blueheart_d

Member
cum stati cu fertilizarea pt stimularea infloririi? am incercat si eu din primavara cu Vitaflora 5. l-am cumparat pt spatiphillium dar nu a dat nici un rezultat. cel mai bine a mers la lamai care nu a inflorit dar a crescur abundent (sau poate asa cresc ei peste vara) si la allocasia care cred ca a facut vreo 2 floricele mici in decursul a 6 luni. totusi nu stiu ce sa folosesc pt spati ca nu afacut flori de 2ani :cry:
 
Sus