carla
Active Member
Daca tot am vazut ca isi prezintă toata lumea trandafirii, m-am gandit sa vi-i arat si eu pe ai mei.
Am o colectie destul de marisoara, azi le-am facut recensamantul si au iesit in jur de 90. Cei mai multi sunt foarte tineri, in primul sau al doilea an de viata, drept care nu au ajuns inca la dimensiunile de maturitate
Primul care infloreste in gradina mea este White Roadrunner

Urmat indeaproape de fratele sau purpuriu, Smart Roadrunner

Royal Gold

Un trandafir pe care l-am cumparat drept Sutter's Gold catarator, dar verificand pe internet mi se pare ca nu prea seamana. Poate-l recunoaste cineva :?

Rhapsody in blue

Si Fairy, care era de obicei primul la inflorit inainte sa apara Roadrunner-ii in gradina, acum a cedat locul

Ultimul e prins dintr-un butas de Fairy anul trecut si e primul butas prins de mine care infloreste, deci sunt foarte mandra de el
Saptamana asta urmeaza sa-mi infloreasca Graham Thomas, Don Juan, Souvenir de la Malmaison, Mme. Isaac Pereire si probabil Westerland

Primul care infloreste in gradina mea este White Roadrunner

Urmat indeaproape de fratele sau purpuriu, Smart Roadrunner

Royal Gold

Un trandafir pe care l-am cumparat drept Sutter's Gold catarator, dar verificand pe internet mi se pare ca nu prea seamana. Poate-l recunoaste cineva :?

Rhapsody in blue

Si Fairy, care era de obicei primul la inflorit inainte sa apara Roadrunner-ii in gradina, acum a cedat locul

Ultimul e prins dintr-un butas de Fairy anul trecut si e primul butas prins de mine care infloreste, deci sunt foarte mandra de el

Saptamana asta urmeaza sa-mi infloreasca Graham Thomas, Don Juan, Souvenir de la Malmaison, Mme. Isaac Pereire si probabil Westerland