Cateva floriciuni de saptamana asta, am ramas cam in urma cu postatul noutatilor
I-am promis lui Caramell ca pun poze cu Munstead Wood, prima floare a aratat asa:

Azi s-a deschis si a doua floare si e mult mai deschisa la culoare ca prima, am facut si o poza cu ambele flori, sa se vada diferenta

E un trandafir absolut superb, prima floare rezista deja de 4 zile desi a trecut printr-o furtuna care mi-a scuturat mare parte din trandafiri, deci primeste punctaj maxim
A mai inflorit Cardinal Hume, ma asteptam la o culoare ceva mai inchisa, mai ales ca bobocii erau aproape negri, dar floarea s-a deschis mai degraba rosie. Tufa e mica dar plina de floricele si am plantat-o langa Winchester Cathedaral pentru o combinatie shocking

Souvenir de la Malmaison, in anul doi la mine. Stiam ca e sensibil la ploi, dar anul asta ploios i-a pus capac, florile au petalele exterioare maronii dar din fata arata super bine :mrgreen:

Anul trecut am cumparat din Hornbach un trandafir cu eticheta Irene of Denmark. La o scurta cercetare pe net am vazut ca nu e el, am crezut apoi ca e Crystal Fairy dar se pare ca nu-i nici el, in final nu stiu cine e dar in acest moment face spectacol, si inca nu e inflorit la maxim

Julia Child e absolut remarcabila anul asta (tot in anul doi e si ea), e plina de flori si straluceste de departe. Culoarea cand se deschide floarea seamana cu Graham Thomas, dupa care se face un galben mai aprins, dar tufa e remarcabila, foarte compacta si florifera

Si altii mai la gramada (in ordine: Jacqueline du Pres, Alain Blanchard, Pat Austin, Eglantyne, Augusta Luise)