helisananca
Member
Foarte frumoase si mai placuta surpriza mai ales ca nu te asteptai
a mea doar frunzulite face deocamdata abia a terminat inflorirea,insa florile mele au cazut rapid

Asa am patit si eu acum 3 ani, cadeau bobocii iar florile care apucau sa infloreasca se duceau in 3 zile, inca nu stiu exact de ce, nu le udam nici prea mult, nici prea rar, insa nu aveau destul soare, cred. Ah, dar trebuie sa mentionez ca intre timp am aflat ca le trebuie pamant cu ph foarte acid si am cumparat din Brico un sac de 40L de pamant negru cu ph de vreo 3-4-5 si le-a priit. Ingrasaminte nu le-am pus pana ieri, cand m-am hotarat sa utilizez bastonasele cu guano pt orhidee, ca am prea multe si nu vreau sa le mai tin degeaba.helisananca a spus:Foarte frumoase si mai placuta surpriza mai ales ca nu te asteptaia mea doar frunzulite face deocamdata abia a terminat inflorirea,insa florile mele au cazut rapid
Multumesc foarte mult, sunt bucuroasa si eu, mai ales de cea roz foarte deschis ca un bujor, a stagnat ani de zile, nu voia sa creasca, nici sa faca floare, nimic. Acum am reusit in sfarsit sa o vad inflorita, dar trebuie sa-si faca si lastarei noi, ca e pipernicita.lelia a spus:Lady ,sunt superbe !!!sa-ti traiasca sa te bucuri de ele !