Florile din Gradina 2013

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
claude a spus:
Ici-colo cate o floare temerara de trandafir, multi boboci fara forta de a se mai deschide, tufanelele sunt si ele parca nehotarate daca sa infloreasca sau nu :suparat:


superbe ,si eu sa vreau dna crizantema alba :)
 

LadyBug

Well-Known Member
Ce frumos, va invidiez pe toti cei care aveti spatiu asa mult! Felicitari pentru florile minunate si foarte bine ingrijite!
 

taia

Active Member
Nu credeam ca am sa spun vreodata, dar vreau sa cam vina frigul !!! Plantele mele au luat-o razna : trandafirii sunt plini de boboci, clematitele au muguri noi de frunze si unele au inceput sa infloreasca, brandusele si narcisele au iesit ,iar unele au 10-15 cm, la lalele incep sa se vada colturile din pamant, cornul rosu face flori, o weigela are floricele....Incep sa cam intru la disperare gandindu-ma ce voi mai avea in primavara.









 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Ce de culori in gradinile voastre fetelor... :clap:
Lelia m-ai facut praf.
Taia sunt convinsa ca o sa ai si la primavara ca sa ne incinti privirile si sufletul :rose:
 

popescu gp

Well-Known Member
Taia este super coloritul,dar pornirea plantelor nu este buna si sa nu fie cu probleme,desi cred ca la nivel de tara este situatia la fel
 

Roxana Peled

Active Member
Superbe Taia! :D
Eu sper sa nu vina frigul atat de repede sau cel putin sa nu vina brusc tocmai pentru ca toti trandafirii mei sunt in dezvoltare. Sper sa vina usor, usor, sa le dea timp sa-si dea seama ca vine totusi iarna. Accuweather pare sa tina cu mine pentru moment :rofl:
 

lelia

Well-Known Member
O toamna superba cu plante minunate ! :visator:
Foarte frumoase infloricioasele ,Taia ! imi place mult prima crizantema!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus