Sieberz

iris

Active Member
Va avertizez acest sait poate dauna grav bugetului dumneavoastra. :) Am fost anul trecut in Germania la firma"mama".Ce sa va spun totul se rezuma la calitate si respect fata de cumparator.
ATENTIE! se pot face comenzi pentru catalog ce-i drept e in limba maghiara dar saitul e tradus si in romana iar ce e si mai important se onoreaza comenzi si in ROMANIA. Deci adresa de sait www.sieberz.hu
 

v.cristina

Active Member
oooo!!! dar ne-ai dat de lucru nu gluma, draga iris


sigur in aceasta nopte o sa am insomnii si o sa refac bugetul pe luna februarie :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

mai tai din banii alocati coafezei si mai cumpar 10 bulbi :) :) :) :) :)
 

iris

Active Member
De tine mi-e mila dar de mine mi se rupe sufletul. Sa vezi ce insomnii fac eu pana sambata. De ce ? Sambata sunt in Budapesta la magazin. :)
 

v.cristina

Active Member
of! of! ce noroc pe tine si in acelasi timp ce nenorocire ca acolo tentatia este mult, mult mai mare ....bafta!! si mai lasa niste bani si de paine :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 

v.cristina

Active Member
ce grea decizie!! ...sigur as devenii vegetariana ...furnzele de la flori sunt comestibile nuuuu?? :wink: :wink:
 

v.cristina

Active Member
si eu am facut o comanda micuta la ei dar m-am limitat numai la bulbi pentru ca la conditii de livrare se specifica si luna cand iti trimit coletul in functie de ce plante ai comandat
 

iris

Active Member
Am sunat la magazinul din Ungaria si i-am intrebat cum stau cu marfa. Eu doresc sa cumpar vreo 20 de pomi fructiferi si alte "nimicuri". M-au rugat sa revin cu un telefon la inceputul lunii Martie pentru ca, atunci vor primii produsele prezentate pe internet si in magazin. Concluzie: iacata cum mi se prelungeste perioada insomniilor :cry:
 

v.cristina

Active Member
pai nu ai vazut?? ca scrie doar uite aici
http://www.sieberz.hu/Condiii_de_cumprare
TRANSPORT: ÎN SEZONUL DE PLANTARE
Plantele vă transportăm în sezonul potrivit de plantare. Acesta după clasificarea plantelor, este următorul:*seminţe: februarie-mai; pomi şi arbuşti cu rădăcina nudă: martie-aprilie, sau în sezonul de toamnă: octombrie-noiembrie; plante la ghiveci şi la container, bulbi de flori, căpşuni: martie-mai, sau în sezonul de toamnă: sfârşitul lui august-noiembrie; flori de balcon şi plante sensibile la ger: aprilie-mai.

de ce crezi tu ca am comandat eu numai bulbi??
cred ca draga mea iris te-a cam luat valu si erai in stare sa comanzi toti pomii :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

oricum noroc cu aceste comditii ca de nu sigur faceam gaura in buget...nu scap ,dar o fac treptat :) :)
 

Fleur

Active Member
Vreau sa fac si eu o comanda maaare :) si as fi vrut sa vad impresii ca in poze toate sunt frumoase.
 
Sus