pentru că vorbești atât de ușor despre coșmar:miki70 a spus:Asa e, e un cosmar. De aceea voiam un ierbicid care sa il omoare doar pe el nu si plantele de rocarie.
De cativa ani caut articole care sa vorbeasca depsre efectele Glyfosatului. Asta este primul. Eu am tot stropit buruienelie de la mine din gradina, ca nu am cum sa scap de ele- rugii de mure in special si acum am inceput sa ma lupt si cu pirul. Dupa 4 ani de stropit- in fiecare an stropesc cam de trei ori- pot sa spun ca s-au mai imputinat rugii- cam la jumatate. Dar acum ca stiu ca este asa periculos, nu stiu ce sa ma fac! In zonele in care am gradina cu capsuni si legume nu prea am stropit, am incercat sa-i scot cu radacina dar nu am avut succes! Apar in fiecare an vigurosi si proaspeti! :suparat:veretregn a spus:Roundup este nesănătos. Glyfosfaat-ul (substanța activă) nu este neutrală corpului uman. Din contră, reziduurile din alimentele vegetale găsite în round-up afectează organismul uman la nivel celular provocând sterilitate, Parkinson și cancer. Nu am să îți traduc , va trebui să mă crezi pe cuvânt.
http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/a ... nson.dhtml
Da, da si nazistii aveau la intrarea in lagare lozinca "Arbeit macht frei" Te insanatoseste daca nu e prea multa, sigur ca pentru cine vine de la oras la cabana de la tara in week-end, mai planteaza 3 rasaduri, mai rascoleste carbunii de la gratarul cu mititei si se mai uita seara la stele! Eu uneori ma simt ca-n lagar, la cata munca am! ).Prin munca, reusim sa ne insanatosim.
Ma bucur ca un tanar de 28 de ani gandeste asa desi sunt multe de povestit dar nu e topicul adecvat.Dupa proverbul "Omul sfinteste locul".Prin munca, reusim sa ne insanatosim iar organismul nostru are nevoie de asta.De asta batranii ajung pe la 80-90 de ani,datorita muncii pe care o fac in fiecare zi la tara.